Søren Østergaard

Populær Zirkusdirektør

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Søren Østergaard

Søren Østergaard er blandt andet kendt som den populære bager fra Zirkus Nemo, som Østergaard egenhændigt har stablet på benene. Østergaards ansigt er kendt og elsket af mange danskere, og han har opnået succes både som skuespiller, musiker og entertainer.

Farverig og komisk fortolker af hverdagen

Søren Østergaard formår at sætte sig på alles læber både under og efter showet ved at underholde på originale og uforudsete måder. Den absurde Zirkus Nemo-bager, som danser med sine kringler, var en figur, der fik mange danskere til at elske Søren Østergaards måde at underholde på. Udover at være en fantastisk entertainer og skuespiller har Østergaard også opnået Dronningens ærespris Ridder af Dannebrog.

Den elskede komiker farver de – ellers almindelige – hverdagsoplevelser og sætter dem ind i uventede kontekster, der giver publikummet latterkramper og våde øjne. Den hysteriske og fynske parodi af Smadremanden, iført en meget usexet nettrøje, er endnu et eksempel på Østergaards genialiteter, der har brændt sig fast på manges nethinder.

Book Søren Østergaard allerede i dag

Book et foredrag med Søren Østergaard og mød ham, der personificerer Nemo-bageren og Smadremanden. Ring til os og få en pris på et foredrag med Søren Østergaard, som maler hverdagen med komikkens farvepalette.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Søren Østergaard

Om foredraget:

Søren Østergaard gik som lille rundt med en drøm om sit eget cirkus. Efter en uddannelse som skuespiller med både små og større roller, lykkedes det ham i 1999 at gøre drømmen til virkelighed, hvor han for første gang optrådte med ”Zirkus Nemo”. Med et helt galleri af forskellige personer, turnerer ”Zirkus Nemo” næsten hvert år med anmelderroste og populære forestillinger. Søren Østergaard har nu over 30 års erfaring inden for underholdningsbranchen, og som kunstner har han mange talenter at plukke af. Hør et foredrag med Søren Østergaard, når han fortæller om sin barndom, sit liv og sin drøm om et cirkus, der blev til virkelighed. Foredraget varer sådan Zirkus 50 minutter med efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Søren Østergaard

Søren taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Søren Østergaard