Om Bookforedrag.dk

Velkommen til bookforedrag.dk

Vores fineste opgave er at sikre at du får den bedst mulige oplevelse når du booker et foredrag. Vi er derfor med dig hele vejen – lige fra sparing, planlægning og til eksekveringen.
Vi sætter en stor ære i at håndplukke de bedste foredragsholdere, konferenciers, moderatorer m.m. Via os vil du derfor blive præsenteret for dygtigste formidlere som landet har at byde på.

Bookforedrag.dk tager hånd om dine ønsker og behov

Vi er i høj grad fokuseret på at omverdenen ændrer sig og at dine ønsker og behov derfor også kan ændre sig, når du skal booke foredrag.

Dertil er vi stolte af at kunne tilbyde vores omfattende indsigt i præcis hvilke foredragsholder, der passer bedst til din specifikke målgruppe eller emnevalg.
Med over 50 års erfaring, ved vi hvordan du gør dit arrangement helt unikt, lærerig og underholdende hver gang.

Vi har stor erfaring med online foredrag og dets mange fordele. Den måde at holde foredrag på er både nem, bekvem og har  i en længere periode skabt stor succes i små og store virksomheder.

Har du et specielt ønske, opfylder vi det

På bookforedrag.dk finder du et stort udvalg af forskellige foredragsholdere. Og vi har noget for enhver smag. Skulle du have et specielt ønske om en foredragsholder, du ikke kan finde hér, tøv da ikke med at kontakte os direkte. Med vores omfattende netværk i branchen, kan vi med garanti matche dig med den ønskede foredragsholder.

Få et hurtigt og uforpligtende tilbud

Vi vender altid tilbage inden for en arbejdsdag med et uforpligtende tilbud.

Uanset størrelsen på dit arrangement sikrer vi at alt kommer til at gå glat. Vi er med dig hele vejen. Lige fra udvælgelsen af den enkelte – foredragsholder, konferencier, moderator m.m.– til selve afviklingen.

Og hvem sidder i den anden ende?

Det gør jeg. Mit navn er Johanne Pedersen og det er mig, der svarer dig, når du ringer.
Jeg har længe været tilknyttet Tajmer Booking & Management og er nu booker
hos bookforedrag.dk.

Jeg sidder klar til at besvare dine spørgsmål om stort og småt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ring på +45 70 261 262 eller skriv til info@bookforedrag.dk

Bookforedrag.dk blev lanceret i 2017, men vi er ikke ligefrem nybegyndere. Vores fundament er nemlig Tajmer Booking & Management, der i over 50 år har repræsenteret et bredt udvalg af artister – Lige fra musikere og komikere til foredragsholdere.
Ligeså tager bookforedrag.dk eksklusivt hånd om foredragsholdere, ordstyrere, konferenciers, moderatorer og facilitatorer.