Om Bookforedrag.dk

Bookforedrag.dk blev lanceret i 2017. Men vi er ikke helt grønne. Vores fundament er nemlig Tajmer Booking & Management, der i en menneskealder har repræsenteret et bredt udvalg af kulturpersonligheder. Lige fra musikere og komikere til foredragsholdere.

Bookforedrag.dk tager hånd om kundens behov

I takt med at omverdenen ændrer sig, gør vores kunders behov også. Og med de tendenser, der er i tiden, har vi valgt at starte bookforedrag.dk, som eksklusivt tager hånd om foredragsholdere, ordstyrere, konferenciers, moderatorer og facilitatorer.

Vi vil nemlig sørge for at give både publikum og optrædende den bedst mulige oplevelse. Det gør vi via et bredt udvalg af foredragsholdere og en professionel tilgang til arrangementet. På den måde er du altid sikker på at få en fantastisk og unik oplevelse.

Har du et specielt ønske, opfylder vi det

Her på vores side kan du finde et stort udvalg af forskellige foredragsholdere. Og vi har noget for enhver smag. Hvis du skulle have et specielt ønske om en foredragsholder, du ikke kan finde hér, tøv da ikke med at rette kontakt til os. Vi vil gøre vores ypperste for at opfylde det ønske, du har. For selvom vi har fingeren på pulsen, kan det ske, at du eller din virksomhed har et helt specielt ønske.

Få et hurtigt og uforpligtende tilbud

Når du finder den foredragsholder, som du mener er den helt rette i forhold til det arrangement du skal forestå, bliver vellykket, kan du kontakte os. Så giver vi dig hurtigt et uforpligtende tilbud på den foredragsholder, du er interesseret i.

Uanset størrelsen på dit arrangement kan bookforedrag.dk sikre, at alt kommer til at gå glat. Lige fra udvælgelsen af den enkelte – foredragsholder, konferencier, ordstyrer, moderator og/eller facilitator – til selve afviklingen.

Bliv foredragsholder hos bookforedrag.dk

Har du spændende, interessante eller relevante fortællinger, du gerne vil dele, men mangler du en måde at nå dit publikum på? Hos bookforedrag.dk leder vi altid efter nye vinkler og nye partnerskaber, der kan give vores kunder og potentielle kunder den værdi, de leder efter – og det kan være dig.

Mange års erfaring og stort netværk

Bookforedrag.dk er en del af Tajmer Booking & Management, som i flere årtier har administreret foredrag og formidlet kontakten mellem foredragsholder og kunde. Du har nu mulighed for at blive en del af den ligning.

Tajmer Booking & Management og herigennem bookforedrag.dk er Danmarks største portal til booking af foredrag, og vi ved derfor, hvordan vi når ud til dine publikummer. Vi står for kontakten til kunderne, og du skal udelukkende gøre det, du er bedst til: At holde foredrag om de emner, du ved noget om.

Kontakt os og hør nærmere

Som Danmarks største portal får du inden for landets grænser ikke bedre muligheder for at nå ud til personer, der gerne vil høre din historie.

Vi er eksperter i foredrag, og vi vil gerne hjælpe dig til flere kunder og større omtale. Kontakt os i dag og hør nærmere om dine muligheder for at blive partner hos bookforedrag.dk.