Peter A. G. Nielsen

En af vor tids største danske musikere

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Peter A. G. Nielsen

Peter A.G. Nielsen er en levende legende, som gennem årtier har forbløffet, forundret og genopfundet både sig selv og den danske musikscene flere gange. I mere end 30 år har Peter A.G. Nielsen været forsanger i det legendariske band GNAGS, hvis enorme popularitet og folkelige appeal ikke fornægter sig. Blandt andet er GNAGS det band, som har spillet flest gange på den store Orange Scene på Roskilde Festival.

Slingrer ned ad Vestergade

Sådan lyder det i en af GNAGS’ mest ikoniske tekster. Et impressionistisk øjebliksbillede af dagens Danmark, hvor Peter A.G. Nielsens sociale engagement og et satirisk talent bliver åbenlyst for os alle. Senere i livet funderer Peter A.G. Nielsen over alderdommen og med sangen “Når jeg bliver gammel”, fornemmer man en Peter A.G. Nielsen, som dybest set er tilfreds med livet.

Musikken flyder i Peter A.G. Nielsen årer, og han kan bookes både som solist, hvor du kan høre nogle af de hits, som mange af os er vokset op med, eller du kan booke ham som foredragsholder, hvor han levende underholder med fortællingen om “Det sansende menneske”, der handler om vores mulighed for at være til stede og udtrykke os på kunstnerisk vis.

Book Peter A.G. Nielsen allerede i dag

Ring til os, eller benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du er interesseret i at møde en vor tids største danske musikere. Du kan booke ham både som foredragsholder og som solist. Få en pris på Peter A.G. Nielsen i dag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Peter A. G. Nielsen

Om foredraget:

I foredraget ” Det sansende menneske” tager Peter A. G udgangspunkt i det postulat, at færre og færre har sig selv med i det, de foretager sig. Vi opdrages så at sige til systematisk at sælge ud af os selv – hele den sanselige tilstedeværelse, ikke se, ikke høre, ikke dufte, ikke røre. Og når vi mister de sanselige dimensioner, mister vi følsomheden og evnen til at opleve sammenhænge og samhørighed – også med naturen. Om den kunstneriske dimension og kunsten som en måde at lære sig selv at kende på. Om kunsten som udtryk for den glædelige harmoni mellem ånd og krop. Om oplevelsen af kunsten som det væsentlige.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Peter A. G. Nielsen

Peter taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Peter A. G. Nielsen