Sebastian Dorset

Satiriker og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Sebastian Dorset

Sebastian Dorset er en umådelig morsom mand, som med en voldsom mængde af energi og en kompromisløs facon er i stand til at starte en fest, hvor end han befinder sig. Om det så er som foredragsholder, konferencier eller vært. Med et foredrag af Sebastian Dorset er du sikker på at få en oplevelse, hvor det lunefulde væsen og de åbenlyse holdninger på mest underholdende måde supplerer hinanden med suveræn synergi.

Professionel, fredelig og sjov

Sebastian Dorset hører til blandt segmentet af succesfulde danske stand-up komikere, hvor han på en fredelig og høflig facon tager til genmæle over for den verden, som omgiver os. Med komikken som våben er Sebastian Dorset et sammensat menneske, der gennem sine briller fortæller os om verden, som den ser ud i hans optik.

Sebastian Dorset er et meget professionelt menneske og er altid i stand til at afveje sine foredrag efter tilhørerens præferencer, uden at han dermed giver afkald på sine idealer. Med Sebastian Dorset får du et humoristisk menneske, der kan sørge for at give dit næste arrangement kant og komik uden sidestykke.

Book Sebastian Dorset allerede i dag

Brug formularen til højre, eller ring til os i dag, hvis du gerne vil booke Sebastian Dorset. Sebastian Dorset evner både foredraget, værtsrollen og kan som konferencier sørge for, at jeres arrangement kommer til at forløbe både morsomt og gnidningsløst.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Sebastian Dorset

Om foredraget:

Hvorfor er der så mange kanaler, men intet jeg gider at se? Sebastian Dorset har svaret, og han vil med glæde dele det i en unik blanding af spidsfindige spekulationer og underholdende anekdoter og historier. Book dette foredrag med Sebastian Dorset og hør med, når TV-logikken bliver taget i eftersyn.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Sebastian Dorset

Om foredraget:

Som offentlig ansat skal man stå model til lidt af hvert – ikke mindst medieræset med fokus på nedskæringer, fyringsrunder og meget andet. Sebastian Dorset tager de emner op, som offentlige ansatte med garanti kan nikke genkendende til og vender og drejer dem i en spøjs humørblanding – Book Sebastian Dorset nu, hvis du vil opleve det!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Sebastian Dorset

Sebastian taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Sebastian Dorset