Cecilie Frøkjær

TV2-dronning med farverige fortællinger

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Cecilie Frøkjær

I de seneste 20 år har Cecilie Frøkjær farvet mediebilledet med sit gode humør og sin sprælske livsenergi. Hun vandt allerede danskernes hjerter, da hun for første gang ønskede hele Danmark en god morgen i Go’ morgen Danmark. Cecilie Frøkjær er en af landets største mediepersonligheder og kronet som dronningen af dansk talkshow takket være sin professionelle, men også skarpe tilgang til at åbne gæsterne op med dybdeborende spørgsmål. Hendes store popularitet har sikret hende titlen som ”Årets TV-vært” hele fem år i træk. Kåringen vidner om Cecilie Frøkjærs unikke evne til at møde de mennesker, hun står overfor, på en hjertelig og tillidsfuld måde.

TV2-dronning med farverige fortællinger

Det kommer blandt andet til udtryk i foredraget ”Frøkjær og Fruen”, hvor hun med fokus på Lise Nørgaards liv inviterer dig til et bevægende arrangement med fokus på kampgejst, livsglæde og vilje til at skabe et mindeværdigt liv. På trods af den store aldersforskel har de to stærke kvinder en særlig kemi, som når helt ud over scenen og smitter sit publikum.

Cecilie Frøkjær får energi af andre mennesker og i sit professionelle virke har hun mødt tusindvis af mennesker, som hun fortæller om i et andet af sine foredrag med samme navn. Her giver hun energien tilbage til sit publikum med fængende historier og erfaringer fra et liv fyldt med mennesker.

Book Cecilie Frøkjær allerede i dag

Lad dig smitte af Cecilies humør og nyd de både kulørte, sjove og mere dramatiske fortællinger. Hun kan også både engageres som vært og konferencier.

Få en pris på Cecilie Frøkjær gennem bookforedrag.dk ved at ringe ind eller udfylde skemaet i højre side.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Cecilie Frøkjær

Om foredraget:

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder og begge har med humor og vid begejstret flere generationer.

Senest er de sammen udkommet med den bedstsælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Siden har samarbejdet udviklet sig til et nært venskab, som den populære tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær nu åbner op for i et nyt foredrag.

”Frøkjær og Fruen” tager udgangspunkt i Lise Nørgaard, en elsket, feteret og vital kvinde, der er gået ind i sit 100. år og lever efter devisen: ”Vi skal have det hele med.”

Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med ”Fruen”, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist.

Glæd dig til et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Cecilie Frøkjær

Om foredraget:

Cecilie Frøkjær har mødt flere mennesker end de fleste – politikere, skuespillere, sangere, forfattere og alle slags danskere med hver deres personlige historie. Og nu er hun klar til at fortælle om sine oplevelser.

Med humor og selvironi fortæller Cecilie Frøkjær, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears – og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et underholdende, tankevækkende og personligt foredrag, hvor Cecilie Frøkjær også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Cecilie Frøkjær

Foredragsholdere i samme kategori som Cecilie Frøkjær