Huxi Bach

Danmarks bedste satiriker

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Huxi Bach

Med programmer som "Ugen plus det løse med Huxi Bach", "Det gode gamle Folketing" og adskillige one-man shows bag sig, er der ingen tvivl om at Huxi Bach er en entertainer i den absolutte topklasse. I efteråret 2020 turnerede han hele landet rundt med sit 5. One-man show "Nye tider".

Intelligent og humoristisk

Huxi Bach er en af de få, der står lige stærkt hvad end han er konferencier, moderator, ordstyrer eller facilitator.

Hans humor har banet vejen for satirisk comedy i Danmark, mens hans intellekt holder hans pointer skarpe og tankevækkende.

Der er derfor altid garanti både latter og eftertanke, når du booker Huxi Bach. Om det er live eller online, på scenen eller på skærmen vil grin og eftertanke smelte sammen til en helhed.

Dertil skal det nævnes at Huxi Bach er en fremragende musiker, som han ofte bruger at give hans pointer et ekstra twist.

De tankevækkende pointer når på en forfriskende og charmerende måde helt ud over scenekanten, så publikum får noget at tænke over.

Book Huxi Bach allerede i dag

Huxi Bach er garant for et show med begavet humor. Han kan bookes som konferencier, ordstyrer, moderator eller facilitator og både på dansk og engelsk.
Ring til os i dag og få en pris på et show med Huxi Bach. Benyt dig alternativt af formularen til højre. Det er helt uforpligtende.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Huxi Bach

Om foredraget:

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Huxi Bach

Foredragsholdere i samme kategori som Huxi Bach