Huxi Bach

Satirisk show

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Huxi Bach

Med et unikt samspil mellem satire og samfundskritik er Huxi Bach en af de oplægsholdere der forstår at give et anderledes show, som både stiller skarpt på tankevækkende emner og humoristiske pointer. Den karismatiske entertainer og vært har sin egen finurlige stil, når han forsøger at komme helt ind til benet af det vigtige i livet. Det gjorde han fra d. 5. oktober 2017, hvor han turnerede landet rundt med sit fjerde one man-show ’IND TIL BENET’.

Musikalsk og politisk poesi

Huxi Bach indgår i gruppen af kendte underholdere, som har en bred vifte af varierende tangenter at spille på. Både som radio- og TV-vært, konferencier og ordstyrer.

Den anmelderroste satiriker bruger desuden sine musikalske evner, når han eftertænksomt og begavet svøber skarpe fraser ind i velkomponerede sange, der med politisk poesi er drysset med et dybdegående, humoristisk twist, som skaber harmoni mellem det alvorlige og sjove.

De tankevækkende pointer når på en forfriskende og charmerende måde helt ud over scenekanten, så publikum får noget at tænke over – uden at gå slukøret fra showet.

Book Huxi Bach allerede i dag

Huxi Bach er garant for et show med begavet humor. Han kan også både bookes som konferencier, ordstyrer og til et engelsk show. Ring til os i dag og få en pris på et show med Huxi Bach. Benyt dig alternativt af formularen til højre. Det er helt uforpligtende.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Huxi Bach

Om foredraget:

Hele Danmark stiftede bekendtskab med den sprængfarlige og skarpe duo, Huxi Bach og Karen Thisted, da de introducerede programmet ”Den Løse Kanon” på P3 i 2009. I dette foredrag får du selskab af begge værter: en kvindelig forfatter i 60’erne og en mandlig satiriker i 30’erne. Oplev mødet mellem de to modsætninger og hør deres baggrund for at lave programmet, udvælge deres ”ofre” samt deres bud på, hvordan verden burde se ud.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Huxi Bach

Foredragsholdere i samme kategori som Huxi Bach