Kurt Kragh

Forfatter og tidligere efterforsker

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Kurt Kragh

Kurt Kragh er kendt i hele Danmark som den tidligere kriminalkommissær og souschef for Rejseholdet. Her har han aktivt taget del i opklaringen af nogle af Danmarks mest bemærkelsesværdige drabssager. På samme tid har han undervist eleverne på Politiskolen samt PET. Han er desuden kendt fra TV - både som konsulent på programmer og som medvirkende.

Kan du tænke som en morder?

Hvordan kommer du ind under huden på de mennesker, som begår så uhyrlige forbrydelser, at de overgår almindelige menneskers fatteevne? Og hvordan laver du en profil af en morder? I Kurt Kraghs foredrag vil du også komme til at høre om den psykologiske tilgang til forhør, og hvordan du sikrer dig mod at forurene opklaringen med ledende og lukkede spørgsmål.

Kurt Kraghs foredrag om efterforskning, afhøringsteknik og psykopater åbner op for en verden, kun de færreste har fantasi til at forestille sig. Kom med ind bag de lukkede døre, og hør fra hovedpersonen selv, hvordan Rejseholdet arbejder med de sager, du ellers kun kender fra avisernes forsider.

Du kender Kurt Kragh fra bl.a.

”Efterlyst” TV 3, 1997 – 2000, Freeport (medvirkende)

”Rejseholdet” DR, 2000-2004 (konsulent)

”De 7 drab” TV 2, Selskabet (konsulent og medvirkende)

”Viden om drab”, Århus Universitetsforlag, 2013 (medforfatter)

”At tænke som en morder” Peoples Press, 2014 (forfatter)

”Drabscheferne”, Politikens forlag, 2016, (Stine Bolther, Ove Dahl og Kurt Kragh)

Book Kurt Kragh allerede i dag

Ring til os og få en pris på Kurt Kragh allerede i dag. Du kan også vælge at bruge kontaktformularen til højre på siden, hvis du har lyst til at blive klogere på både gerningsmand og Rejsehold.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Kurt Kragh

Om foredraget:

Reflektioner over 27 år i det legendariske Rejsehold, hvor Kurt Kragh fra menig efterforsker til efterforskningsleder, fik indsigt i drabsmandens komplicerede fantasier, tanker og motiver til at slå ihjel. Få svar på, hvorfor to 17årige drenge mishandler og dræber en kromand og hans 13årige søn, og om hvordan kultur, religion og ære kan få en far til at dræbe sin 14 årige datter. Hør om, hvordan man med udgangspunkt i aktuelle sager, profilerer sig frem til et af de 7 motiver til at begå drab, og om psykopatens samvittighedsløse karaktertræk.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Kurt Kragh

Om foredraget:

Kan der været et drab gemt bag en forsvindingssag, et selvmord eller en forgiftning? Hvert år bliver ca. 1600 personer anmeldt forsvundne. Næsten alle vender tilbage, men ca. 5 forsvinder permanent. Kan de være ofre for en forbrydelse, og i så fald, hvor finder man liget? I 2004 beviste Kurt Kragh og hans folk, at der kunne ligge en forbrydelse bag en forsvinding, da de fandt en forsvundet kvinde i en branddam ved Sønderborg. Kvinden var bundet til tre fliser og var blevet kvalt.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Kurt Kragh

Foredragsholdere i samme kategori som Kurt Kragh