Kasper Gross

Eftertænksomhed og lune

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Kasper Gross

Kasper Gross var i 2007 blot en ung studerende, som lejlighedsvist afprøvede sine jokes på små cafeer, og efterhånden måtte han erkende, at han besad et talent så stort, at en professionel karriere inden for comedy var vejen frem.

Dybsindige tanker og jysk lune

Kasper Gross tager nidkært familien Danmarks hverdag til sig, når han med elegance, afmålt jysk underspillethed og ikke mindst med en god portion humor udsætter familiestiftelse, realkreditlån og breve fra banken for spiddende humor. Kasper Gross har samarbejdet med nogle af de største talenter på den danske comedy-scene, og med et miks af eftertænksomhed og lune er du sikret en fantastisk oplevelse.

Hvis du ønsker at gøre brug af Kasper Gross som konferencier til din firmafest eller et andet større arrangement, kan du være sikker på at komme i hænderne på en mand, som ved nøjagtigt, hvordan publikums opmærksomhed fastholdes. Som forfatter af jokes og manuskripter til blandt andet “Dybvaaaaad” har han stor indsigt i de virkemidler, som kendetegner et vellykket show.

Book Kasper Gross allerede i dag

Benyt dig af kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke Kasper Gross som enten konferencier eller til et stand-up show. Få din pris på Kasper Gross i dag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Kasper Gross