Mads Christensen

Charmerende blærerøv

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mads Christensen

Den stilsikre modeguru Mads Christensen garanterer et foredrag, der bærer præg af hans image som hele Danmarks blærerøv og hans unikke evne til at provokere på både en konfronterende og subtil facon.

Farverige sokker – ingen jantelov

Blærerøven har blandt andet beriget radiolyttere landet over med sine omstridte holdninger til danskernes dilemmaer i radioprogrammet ’Mads & Monopolet’ på P3, hvor han er en tilbagevendende del af paneldeltagerne. Derudover har han forfattet sine kontroversielle og unikke leveregler i flere livsstilsbøger. Og Mads Christensen har med sin excentriske personlighed og sit geléfriserede hår gennem årene lært danskerne at putte janteloven ned i deres kulørte sokker og trampe på den. Den eksisterer ganske enkelt ikke i hans blærerøvsunivers.

Underholdende, udfordrende og underlig på den gode måde er nøglebegreberne, der bedst beskriver Mads Christensens formidling af farverige anekdoter, der vidner om, at hver dag er en fest. Lad den charmerende blærerøv puste nyt liv i dit ego til en sjov aften fuld af overraskelser.

Book Mads Christensen allerede i dag

Trænger du til en provokerende, men forfriskende peptalk, eller har du brug for at sætte dig i dine kunders sted? Mads Christensen er aktuel med foredragene ’Boost dit indre ego’ og ’Et kursus i kundeforståelse’. Og han tilpasser dem gerne specifikt til din begivenhed. Ring eller skriv ind via formularen til højre for at få en pris på et foredrag med Mads Christensen.

Du kan booke Mads Christensen som humoristisk foredragsholder på engelsk og dansk eller som konferencier.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mads Christensen

Om foredraget:

I et, på en gang, muntert og tankevækkende foredrag, dissekerer Mads Christensen alle de traditionelle populær-sociologiske segmenteringsmodeller og angriber derefter generationens omfattende selvbedrag: Vi moderne mennesker siger en masse fine ting, men når vi står ved kasseapparatet, er det et helt andet handlingsmønster, der viser sig.

68% af os siger, at vi overvejende agerer økologisk i husstandens indkøb, men de faktiske tal fra detailhandelen siger 6-8%. Hvorfor er der så stor forskel på tallene?

Vi siger at vi bekymrer os om den globale opvarmning. Vi siger, vi kerer os om den tredje verdens lidelser. Vi siger, børnene er vores første prioritet …. meeeeen meget tyder på, at det ikke er helt entydige sandheder.

Få et drøn-morsomt indspark med masser af Mads Christensen-kant til din city-forening, din salgsafdeling, dit butikscenter eller til en hvilken som helst anden sammenhæng hvor mennesker interagerer med mennesker. Kan målrettes til jeres firma.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Christensen

Om foredraget:

Få boostet dit indre ego, når Mads Christensen viser dig, at janteloven rent faktisk blev sat af holdet engang i sidste årtusinde! Mads Christensen er også altid glad for at ruske op i det komplekse samspil mellem mænd og kvinder samtidig med, at han kaster lys over de mange modeord, der dominerer vores hverdag: Hvorfor siger man for eksempel personlig branding? Hvad er non-verbal kommunikation – og hvad er det egentlig, der sker, når en dør går op og en person træder ind? Kan målrettes til jeres firma.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mads Christensen

Foredragsholdere i samme kategori som Mads Christensen