Peter Langdal

Teaterdirektør med et smil på læben og noget på hjerte

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Peter Langdal

I en årrække var Peter Langdal en særdeles toneangivende direktør for det berømmede Betty Nansen Teater, hvor han med sikker og livgivende hånd har genopfundet skuespil af så forskellige kunstnere som Shakespeare, Ibsen og Tjekov. Dertil skal Peter Langdal krediteres for sin evne til at iscenesætte både ny dramatik og eksperimenterende forestillinger. Peter Langdal er om nogen et multitalent, der med fødderne solidt plantet på jorden gang på gang har begejstret det danske publikum.

Ledelse, kreativitet og teater

Som direktør for et stort og vellidt teater er du altid presset til at yde dit bedste. Men hvordan får du dine kreative medarbejdere til at præstere godt aften efter aften? Det er et af de centrale spørgsmål, som Peter Langdal tager under kærlig behandling i sit foredrag.

Peter Langdals virke som instruktør smitter positivt af på hans evne til at indgå i en positiv og respektfuld relation til publikum, hvor du vil opleve en persona, som kender sit område til perfektion og altid er velforberedt. Med et smil på læben og noget på hjerte, er du sikker på en fantastisk oplevelse.

Book Peter Langdal allerede i dag

Ring til os eller benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil opleve et foredrag med en af Danmarks mest succesrige teatermænd. Få en pris på Peter Langdal i dag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Peter Langdal

Om foredraget:

Peter Langdal har i mange år formået at få det meste ud af de ressourcer han har haft til rådighed. Som noget af det vigtigste har han optimeret sine skuespillere og deres præstationer så de, under ikke altid lige gode vilkår, har ydet deres absolut bedste – og lidt til!

Baggrunden for Peter Langdals resultater, skal findes i vigtigheden af, at lede mennesker gennem personlige værdier og holdninger. Det udvikler nemlig medarbejderne og fastholder dem. Peter Langdal har altid formået at lede sine medarbejdere med fokus på læring, udvikling og personlig udfoldelse – samtidig med konstant fokus på det endelige resultat.

Hør bl.a. om hvordan man har stimuleret sine medarbejdere og skabt et lystfuldt arbejdsklima, der summer af engageret spillelyst hos alle medvirkende, samt hvordan man får et kreativt modspil ud af de økonomiske begrænsninger.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Peter Langdal

Om foredraget:

Peter Langdal er tidligere teaterinstruktør og teaterchef på et af Skandinaviens mest toneangivende teatre i dag: Betty Nansen Teatret i København. Her har han gennem de seneste år vist teater af meget høj international klasse, hvilket har gjort ham til én af Nordens mest eftertragtede instruktører.

Peter Langdal er Danmarks ubetinget mest succesrige og grænseoverskridende teaterinstruktør. Hør i dette foredrag om hans baggrund og liv inden for teaterverdenen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Peter Langdal

Foredragsholdere i samme kategori som Peter Langdal