Lars Hjortshøj

Inddrager og medriver publikum

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Lars Hjortshøj

Lars Hjortshøj er en institution på den danske underholdningsscene, og uanset om han skal udfylde en rolle som konferencier eller stand-up komiker, kan du være sikker på at opleve en af de ypperste personligheder, når han uden blusel revser danskerne, vores levevis og livsopfattelse. Selvfølgelig med et stort smil på læben.

Fra Las Vegas til Klovn

Om Lars Hjortshøj skal spille den naive og sexfikserede kameramand Robert Dølhus i ”Langt fra Las Vegas” eller i stedet give den som amoralsk og snobbet levemand i ”Klovn”, gøres det altid med en attitude af underspillet sarkasme, der på fineste vis netop demonstrerer Lars Hjortshøjs kæmpe talent.

Lars Hjortshøj har erfaring med alt fra stand-up til radioproduktion, hvilket har resulteret i, at han med stor erfaring og en unik evne til at tilpasse sig snart sagt alle mulige situationer altid formår både at inddrage og medrive et publikum. Om han skal indgå som konferencier eller underholde med et stand-up show, kan du forvente at stifte bekendtskab med et menneske, som går til opgaven med en høj grad af professionalisme.

Book Lars Hjortshøj allerede i dag

Hvis du gerne vil booke Lars Hjortshøj til et stand-up show eller benytte ham som konferencier, brug da kontaktformularen til højre på siden, eller ring til os og få en pris på Lars Hjortshøj i dag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Lars Hjortshøj