Rasmus Tantholdt

Journalist og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt er en modig mand, som har oplevet krig og ødelæggelse på tæt hold ved verdens brændpunkter. Han har siden 2003 været international korrespondent i forskellige konflikt-, krigs- og katastrofeområder verden over. Her har han blandt andet dækket krigen i Irak, Afghanistan og flygtningekrisen i Europa.

Barske emner serveret med nerve og nærvær

Rasmus Tantholdt er en dygtig formidler, der formår at holde sit publikum ved ilden fra ende til anden. Et foredrag med Rasmus Tantholdt er både inspirerende og oplysende, når han fortæller om livet som korrespondent, der ofte byder på umulige dilemmaer og pressede situationer.

Han formår i sine foredrag at formidle på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning på trods af de barske emner, der tages op. Rasmus Tantholdt har modtaget adskillige priser i løbet af sin karriere som journalist, og hans talent er blevet anerkendt med priser som German Marshall Fellowship, Steen Bådsgaard Prisen og hele to TV-priser for årets bedste nyhedsindslag.

Som Rasmus Tantholdt selv siger det, føler han, at han har oplevet det, som andre oplever på tre til fire liv. Og du kan høre spændende og dragende historier, når han tager dig med på en rejse til nogle af verdens barske realiteter.

Book Rasmus Tantholdt allerede i dag

Vil du opleve fascinerede og dragende fortællinger serveret med nerve og empati, så ring til os og få en pris på Rasmus Tantholdt. Du kan også vælge at kontakte os via kontaktformularen i højre side. Book et foredrag med Rasmus Tantholdt, og hør hans egen personlige oplevelse af krig og korrespondance.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Rasmus Tantholdt