Henrik Bjørn

Konsulent I Socialantropolog

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Henrik Bjørn

Oplev Henrik Bjørn som foredragsholder hvor han beretter om om sine forskellige ophold ude i verden: i rollen som antropolog blandt et af Kinas etniske mindretal, udsendt af britisk firma til et regnskovsprojekt i Thailand, Kina-repræsentant for den amerikanske Trace Foundation og som General Manager af Danske Diakonhjems ældrecenter i Shanghai.

“Få danskere kender det ægte Kina så godt som Henrik Bjørn. Og endnu færre har på egen hånd fået et så dybt og personligt indblik i de enorme forandringer, som regionen og dens folk har undergået gennem de seneste fire årtier.

Oplev Henrik Bjørn på klassisk etnografisk feltarbejde blandt det traditionsrige Dongfolk i Sydvestkina og under sprogstudier i midten af 1980erne i et slidt og cykeltrampende Shanghai, der på mindre end 30 år er forvandlet til en stål- og glasskinnende skyskrabermetropol.

Hør hans levende beretninger om de enorme forandringer, som millionbyen Chengdu og hele den vestlige Sichuan provins og “verdens tag” – Tibet – har undergået efter årtusindskiftet. Og tag for den sags skyld med ham ind i den tætte nordøstthailandske regnskov, hvor han gennem fire år stod i spidsen for et enestående EU-naturbeskyttelsesprojekt.

Siden 1983 har har Henrik Bjørn opholdt sig i Kina i sammenlagt 14 år og det i vidt forskellige roller: Som antropolog på feltarbejde, som repræsentant for en amerikansk velgørenhedsfond, som direktør for et danskorienteret og kæmpemæssigt ældrecenter, som rejseleder og meget andet.

Henrik Bjørn er kinesisk gift, taler flydende kinesisk og er i øvrigt medlem af Eventyrernes Klub.

Med Henrik Bjørn kommer du helt ind under huden på Kina og det stadigt mere magtfulde kæmperiges fascinerende nabolande – og det på en måde, som du aldrig har oplevet før.

Jeres foredrag med Henrik Bjørn kan tilpasses jeres personlige ønsker”.

Book Henrik Bjørn allerede i dag

Ring til os eller benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil opleve Henrik Bjørn fortælle om sine spændende oplevelser fra det store udland.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Henrik Bjørn

Om foredraget:

Oplev eventyreren Henrik Bjørn som levende, humoristisk og berejst fortæller med dyb indsigt i Asiens kulturer, der beretter om sine forskellige ophold ude i verden og giver et helt unikt indblik i livet for mennesker i Asien og i særdeleshed Kina. Henrik taler kinesisk og har boet 22 år i Asien, heraf 14 år i Kina og 6 år i Thailand. Henrik vil med stor indlevelse fortælle om rollerne som antropolog på langvarigt feltarbejde blandt det kinesiske etniske mindretal Dongfolket, som udsendt af et britisk firma til et regnskovsprojekt i Thailand med formål at bevare et af de sidste habitat for den truede indokinesiske tiger, som Kina-repræsentant for en amerikansk fond i det vestlige Kina og som General Manager af Danske Diakonhjems store ældrecenter i Shanghai. Book foredraget “ET LIV MED KINA” og oplev en eftertænksom og farverig Henrik Bjørn, der har fingeren på pulsen i Asien og som i dag lever i pendulfart mellem Danmark og Asien. Henrik giver dig et helt unikt indblik i en helt anden slags liv, end hvad vi er vant til i Danmark. Glæd jer!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Henrik Bjørn

Om foredraget:

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Henrik Bjørn

Foredragsholdere i samme kategori som Henrik Bjørn