Henrik Bjørn

Konsulent I Socialantropolog

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Henrik Bjørn

Oplev Henrik Bjørn som foredragsholder hvor han beretter om om sine forskellige ophold ude i verden: i rollen som antropolog blandt et af Kinas etniske mindretal, udsendt af britisk firma til et regnskovsprojekt i Thailand, Kina-repræsentant for den amerikanske Trace Foundation og som General Manager af Danske Diakonhjems ældrecenter i Shanghai.

Henrik Bjørn har en spændende livshistorie bag sig. Henrik har rejst til alle hjørner af Kina, gået på sprogstudier i Shanghai, haft langvarigt klassisk etnografisk feltarbejde blandt Dong-folket i Sydvestkina, været repræsentant for en amerikansk fond, været overordnet leder for et stort kinesisk ældrecenter, rejseleder og konsulent for Kina samt foredragsholder.

Henrik Bjørn har været på et 36 års eventyr i Asien, med kinesiske Dong-folk, tigre, tibetanere og ældre. Henrik taler kinesisk og har i løbet af de sidste 36 år tilbragt i alt 14 år i Kina, hvor han har beskæftiget sig med mange forskellige aspekter af kinesisk samfund og kultur, såsom familiestruktur, minoriteter, uddannelse, sundhed og ældrepleje. Henrik har siden 1989 været kinesisk gift.
Senest var Henrik fra 2016 til 2018 udsendt af Danske Diakonhjem, som leder af et ældrecenter i Shanghai, med 500 beboere og 300 medarbejdere.
Derfra har Henrik et erfaringsgrundlag fra Kina og lever i dag af at yde konsulenttjenester til danske virksomheder i Kina samt kinesiske investorer, der ønsker at starte plejehjem op i Kina. Derudover er Henrik rejseleder for danske grupper til Kina, arrangerer besøg af kinesiske grupper og delegationer til Danmark og underviser, samt holder foredrag om Kina.

Book Henrik Bjørn allerede i dag

Ring til os eller benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil opleve Henrik Bjørn fortælle om sine spændende oplevelser fra det store udland.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Henrik Bjørn

Om foredraget:

Oplev eventyreren Henrik Bjørn som levende, humoristisk og berejst fortæller med dyb indsigt i Asiens kulturer, der beretter om sine forskellige ophold ude i verden og giver et helt unikt indblik i livet for mennesker i Asien og i særdeleshed Kina. Henrik taler kinesisk og har boet 22 år i Asien, heraf 14 år i Kina og 6 år i Thailand. Henrik vil med stor indlevelse fortælle om rollerne som antropolog på langvarigt feltarbejde blandt det kinesiske etniske mindretal Dongfolket, som udsendt af et britisk firma til et regnskovsprojekt i Thailand med formål at bevare et af de sidste habitat for den truede indokinesiske tiger, som Kina-repræsentant for en amerikansk fond i det vestlige Kina og som General Manager af Danske Diakonhjems store ældrecenter i Shanghai. Book foredraget “ET LIV MED KINA” og oplev en eftertænksom og farverig Henrik Bjørn, der har fingeren på pulsen i Asien og som i dag lever i pendulfart mellem Danmark og Asien. Henrik giver dig et helt unikt indblik i en helt anden slags liv, end hvad vi er vant til i Danmark. Glæd jer!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Henrik Bjørn

Om foredraget:

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Henrik Bjørn

Foredragsholdere i samme kategori som Henrik Bjørn