Johannes Langkilde

Journalist med kometkarriere

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Johannes Langkilde

Johannes Langkilde er den fremadstormende blomstrende personlighed, som med vid og intelligente betragtninger både har ledt os sikkert gennem Nyhederne og nu fungerer som USA-korrespondent for Danmarks Radio med base i Washington DC. Johannes Langkilde er et mangefacetteret menneske, der både har prøvet kræfter med studier af humanistisk og politisk art, inden han fandt sig til rette som journalist.

Hvem sidder der bag skærmen

Johannes Langkilde er netop nu aktuel med det meget interessante og yderst velfortalte foredrag “Bag skærmen”, hvor Johannes Langkilde ukrukket og med en høj grad af scenevanthed fortæller om sit arbejde. Hvis du er interesseret i at vide mere om arbejdet på en nyhedsredaktion, skal du bestemt gøre dig selv den tjeneste at lægge øjne og ikke mindst ører til Johannes Langkildes foredrag.

Johannes Langkilde har gjort kometkarriere og er om nogen vant til at færdes i et miljø, hvor alting går hurtigt. Følg med, når Johannes Langkilde fører dig ind bag de lukkede døre i Danmarks Radio og fortæller om at sidde lige dér. Bag skærmen.

Book Johannes Langkilde allerede i dag

Du kan booke Johannes Langkilde ved at ringe til os eller bruge kontaktformularen til højre på siden. Johannes Langkilde kan bookes til et foredrag, men er bestemt også et godt emne, hvis du har brug for en vært eller konferencier.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Johannes Langkilde

Om foredraget:

Hvem sidder der bag skærmen? Hvorfor sidder han der overhovedet, og hvorfor gør han, som han gør?

Johannes Langkilde fortæller om det daglige arbejde på Danmarks mest sete nyheder og forklarer, hvorfor en udsendelse ser ud, som den gør. Johannes viser løbende eksempler på vellykkede og mindre vellykkede situationer, og han fortæller om den daglige stræben efter hele tiden at udvikle sig og blive bedre.

Johannes Langkilde lægger op til en fordomsfri og kritisk debat om presseetik og om fairness i en hektisk og skarp kamp om at være først, størst og bedst som nyhedsmedie i Danmark.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Johannes Langkilde

Foredragsholdere i samme kategori som Johannes Langkilde