Lasse Sjørslev

TV-vært og ordstyrer

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Lasse Sjørslev

Lasse Sjørslev kan skrive adskillige ting på sit CV, men bedst kendt er han for sin rolle som fremtrædende studievært på TV 2 News samt sin tidligere rolle som vært på morgennyhederne og som debatvært på diverse politiske magasiner. Lasse Sjørslev er altid velorienteret om det danske samfund, og som journalist har han en fortid som reporter på TV 2’s Christiansborg-redaktion. Blandt andet derfor har han et indgående kendskab til dansk politik.

En garvet journalist med sans for detaljer

Med Lasse Sjørslev som ordstyrer eller konferencier får du en yderst professionel og altid veloplagt vært, der med sin store erfaring let og elegant kan styre alle former for debatter og arrangementer. Han er altid velforberedt og har styr på alle detaljer. Hans skarpsindighed, krydret med en passende portion humor og journalistisk tæft, gør ham til en af de bedste inden for sit felt.

Lasse Sjørslev kan holde trit med selv de heftigste debattører, hvor han elegant kan navigere rundt i alle emner. Derudover er Lasse Sjørslev også manden, der kan servere spændende foredrag om aktuelle temaer i dansk politik samt om livet lige midt i nyhedsstrømmen.

Lasse Sjørslev er med sine 15 års erfaring inden for journalistik godt klædt på til lejligheden. Og ikke nok med det. Så vil du til alle tider opleve en mand, der forbereder sig grundigt på alle opgaver, hvor han formår at formidle stoffet både professionelt og underholdende.

Book Lasse Sjørslev allerede i dag

Lasse Sjørslevs foredrag er særligt eftertragtede hos oplysningsforbund, foreninger og uddannelsesinstitutioner, der ønsker den nyeste politiske viden og gerne vil vide mere om arbejdet som journalist. Virksomheder kan også nyde godt af Lasses evner som ordstyrer til debatter og andre arrangementer.

Ønsker at du opleve skarpe journalistiske evner in action, så book Lasse Sjørslev allerede i dag. Ring til os for en pris på Lasse Sjørslev, eller gør brug af vores kontaktformular i højre side.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Lasse Sjørslev