Ulrik Elholm

Stemmetræner og coach

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Ulrik Elholm

Ulrik Elholm har mere end 20 års erfaring i at træne andre mennesker i at anvende deres stemme optimalt. Som coach for nogle af Danmarks største stjerner - både musikere, stand-up komikere og virksomhedsledere - har Ulrik Elholm en finger med i spillet, når disse gang på gang skal præstere deres ypperste.

Træn dig til tops

Kan du blive rigtig god til noget, uden at dit talent nødvendigvis er kæmpestort? Det siges, at du skal bruge 10.000 timer på en given beskæftigelse, før du udmærker dig – men dette udsagn punkterer Ulrik Elholm i sit foredrag, hvor myten om talentets præmis får en over trynen. Du kan nemlig med en stor indsats og et grundigt arbejde rykke dig milevidt.

Undervejs i foredraget involveres deltagerne, og vi lover dig, at du ikke helt er den samme, når du har afprøvet din stemme og fundet en side af dig selv, du ikke var klar over eksisterede. Men du finder ud af, at grænserne for din formåen er flydende og ikke udelukkende bestemt af et naturligt givet talent.

Book Ulrik Elholm allerede i dag

Ring til os i dag og få en pris på Ulrik Elholm, hvis du har mod på at prøve dine grænser af. Du kan naturligvis også anvende kontaktformularen til højre på siden.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Ulrik Elholm