Reimer Bo

Tankevækkende foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Reimer Bo

Med en skarp tunge, vægtige argumenter og en solid evne til at formidle svært stof på lettilgængelig vis var Reimer Bo i en årrække et fast kendt ansigt på TV-avisen. Men Reimer Bo slog især sine folder som vært, hvor han med sine kvikke bemærkninger og gennemtænkte spørgsmål gang på gang satte sine gæster under pres.

Reimer Bos gode historier

Du kan opleve Reimer Bo med et underholdende og tankevækkende foredrag, der stiller spørgsmålet – “Hvad er en god historie”? Reimer Bo har i mange år befundet sig i netop orkanens øje og ved, at den daglige nyhedsstrøm er så enorm, at du skal se godt efter for at få fat i den historie, som rydder sendefladen. Reimer Bo kan også bookes til et musikalsk foredrag sammen med Henrik Strube, hvor de to erfarne herrer sammen vil give jer en musikalsk oplevelse.

I en kultur, der er præget af det hurtige – øjebliksbilleder og instagramkulturens poppede univers – har vi heldigvis Reimer Bo, som med vanlig seriøsitet kan fungere både som foredragsholder, vært eller konferencier.

Book Reimer Bo allerede i dag

Kontakt os i dag, eller brug formularen til højre på siden, hvis du gerne vil have en pris på Reimer Bo – enten alene eller sammen med Henrik Strube – til et foredrag. Reimer Bo kan også bookes som vært eller konferencier.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Reimer Bo

Om foredraget:

Et foredrag om mediemaskinen, dens ofre og spinnets mestre. Med udgangspunkt i et livs erfaring som politisk journalist og debatvært – og i tidens aktuelle mediekarrusel. Hvordan tænker journalister, når de gør det? Hvorfor er der altid en prügelknabe? Er etik og moral størrelser, som kan gradbøjes? Er det virkelig blevet værre – og bliver det bedre?

Fortalt af en mand, som har prøvet at være på begge sider af den barske omtale.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Reimer Bo

Om foredraget:

Henrik Strube og Reimer Bo Christensen har vidt forskellig baggrund. Henrik er rockmusikeren, sangskriveren og forfatteren. Reimer Bo er først og fremmest nyhedsjournalist gennem et helt liv. Nu mødes de i musikken. Sammen har de skrevet titelnummeret til Henrik Strubes seneste album: ”En håbefuld mand.”

Henrik synger og spiller guitar. Reimer spiller harmonika.

Og I kan få besøg af dem. En aften eller eftermiddag med musik og sjove anekdoter og livsbetragtninger. Henriks hits og tankevækkende tekster kombineret med den svenske spillemandstradition, som Reimer lærte at kende på Christiansø.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Reimer Bo

Foredragsholdere i samme kategori som Reimer Bo