Lars Skjoldby

Iværksætter og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Lars Skjoldby

Du er formentlig stødt på Lars Skjoldby før. Men hvis ikke navnet lyder bekendt, er han manden bag nogle af de mest succesfulde marketing-opgaver i hele landet. Lars Skjoldby har arbejdet professionelt med internettet siden udgangen af 90’erne, og han er en first mover inden for sin branche. Han har nemlig drevet virksomhed online siden årtusindeskiftet, og i løbet af de sidste fem år har han specialiseret sig yderligere inden for online markedsføring.

Lær af den bedste – internettets grand old man

Et foredrag med Lars Skjoldby er timet og tilrettelagt ned til mindste detalje, og han går til sine foredrag med samme entusiasme og præcision som sit daglige arbejde med Skjoldby & Co. Blandt hans foredrag finder du spændende emner om, hvordan du kommer til at ranke bedre på Google, søgemaskineoptimering, annoncering på Google AdWords, Facebook som B2B, e-mail markedsføring, content marketing og hjemmesidetekster.

Et foredrag med Lars Skjoldby giver stof til eftertanke, og frem for alt er det yderst lærerigt. Oplæggene bygger på helt konkrete tips, der kan forbedre din virksomhed, og rådene kan virksomhedsejerne selv implementere, når de kommer hjem. Foredrag ved Lars Skjoldby er altså ikke salgstaler, nej det er brugbar viden, som du kan gøre med, hvad du vil.

I dag driver Lars Skjoldby virksomheden Skjoldby & Co med i alt tre fuldtidsansatte, som dagligt hjælper virksomheder, der ønsker flere kunder fra nettet. Har din virksomhed brug for et online boost, er Lars Skjoldby derfor manden for dig. Med speciale i blandt andet online marketing og SEO, vil han være et oplagt valg til jeres næste faglige arrangement.

Book Lars Skjoldby allerede i dag

Et foredrag med Lars Skjoldby varer omkring 50-55 minutter, hvor der er mulighed for at slutte af med en 10 minutters spørgerunde. Det lyder måske ikke af meget, men 50 minutter i selskab med internettets grand old man kan gøre en verden til forskel for dig og din virksomhed.

Ring til os og få en pris på Lars Skjoldby eller brug formularen i højre side. Gør dig selv og din virksomhed en tjeneste – book Lars Skjoldby til dit næste faglige arrangement.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Lars Skjoldby