Jens Jacob Tychsen

Skuespiller I Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen fik sit folkelige gennembrud som den melankolske og ikke mindst musikalske kongelige skuespiller Hr. Weyse, i TV2’s successerie “Badehotellet”. Her personificerer han på strålende vis den kulturelle tidsånd, mens han på den anden side forbilledligt spiller en forfinet herre med hang til viser og ikke mindst kvinder.

Bag om Badehotellet

Er du interesseret i at vide, hvordan optagelserne til “Badehotellet” foregår, og vil du vide mere om hvordan man forholder sig, når de store aviser har den kritiske røst fremme og degraderer “Badehotellet” til dilettantisk tidsrøveri? Så er Jens Jacob Tychsens foredrag noget for dig. Hør, hvordan serien bliver til, se fraklip og lyt med, når Jens Jacob giver den som sanger og poet. Du får nemlig også et genhør med de folkekære sange fra serien.

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen i Aarhus i 1998 og har medvirket i en lang række af film og teaterforestillinger. Talentet begrænser sig nemlig ikke til “Badehotellet”. Både “Borgen” og “Rejseholdet” har haft fint besøg af Jens Jacob Tychsen, der helt naturligt bevæger sig talentfuldt både på scenen og foran kameraet.

Book Jens Jacob Tychsen allerede i dag

Du kan ringe til os i dag og få en pris på Jens Jacob Tychsen, hvis du gerne vil vide mere om den magiske rejse, som “Badehotellet” sender sine rejsende ud på. Du kan også benytte kontaktformularen til højre på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jens Jacob Tychsen

Om foredraget:

Jens Jacob Tychsen tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette helt nye og eksklusive musikalske foredrag kan du se masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti bringer latteren frem!
Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.
På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jens Jacob Tychsen

Foredragsholdere i samme kategori som Jens Jacob Tychsen