Mads Steffensen

Radiovært og TV-vært

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mads Steffensen

Mads Steffensen er med sine mange år inden for underholdningsbranchen blevet det tætteste, du kommer på dansk folkeeje. Han blev uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997, og siden da har han forkælet både vores øregange og vores øjne med det ene succes-show efter det andet.

Mads minus Monopolet

Bedst kendt er han for kult-programmet Mads og Monopolet, hvor han har holdt monopolets mange deltagere i ørene siden 2003. I 2021 er han dog stoppet på DR og er rykket over på podcast-platformen Podimo med programmet Mads og A-holdet.  I alt hvad Mads Steffensen rører ved, bidrager han med en unik personlighed og skarpsindige og altid passende kommentarer.

Mads Steffensen er både tv- og radio-vært, og blandt hans repertoire er blandt andet en værtsrolle i Aftenshowet, Kender du typen, Her er dit liv, Kongerigets Klogeste og selvfølgelig Mads og Monopolet. Mads Steffensen er en stor, men ydmyg personlighed. Med sin erfaring inden for underholdningsbranchen og sit jyske sind mestrer han på fornemmeste vis enhver rolle.

Mads Steffensen er en fremragende ordstyrer, konferencier og interviewer, der let og elegant kommer ind under huden på gæsterne. Book et foredrag med Mads Steffensen, og du vil opleve, hvordan han ofte gør brug af dilemma-stilen, som er særdeles velfungerende i moderatorrollen. Det indebærer blandt andet, at han går til sine paneldeltagere og emner på en meget fintfølende og samtidig personlig måde. Dog uden at det på noget tidspunkt bliver ubehageligt.

Book Mads Steffensen allerede i dag

Ring til os i dag og få en pris på Mads Steffensen, hvis du er en af de over 1 million lyttere, der troligt følger med i Mads og Monopolet uge efter uge – eller hvis du blot vil booke en af ordstyrer, konferencier eller interviewer i absolut topklasse. Ønsker du at blive kontaktet angående pris og foredrag med Mads Steffensen, kan du også bruge vores kontaktformular til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Mads Steffensen