Pernille Aalund

Forretningskvinde, forfatter og foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Pernille Aalund

Pernille Aalund er talkshow-vært, forfatter, en yderst dygtig forretningskvinde og ikke mindst en inspirerende foredragsholder. Pernille Aalund er et forbillede for mange kvinder, og har i gennem sine år i søgelyset, delt ud af gode råd om karriere, kærlighed og krop.

Foredrag med Pernille Aalund

Pernille Aalund er aktuel med foredragene “Det ægte liv – et foredrag om tro, lykke og livsvalg” og “Hvordan har du valgt, at lede dit eget liv?”.

Pernille Aalund, er det ikke hende fra … ?

 • Chefredaktør på Magasinet Q
 • Studievært på TV3s talkshows Mænd Ingen Adgang og Pernilles Univers
 • “Hvad du ønsker, skal du få – en succesguide for kvinder” (2006), Aschehoug
 • “10 kilo, 10 uger” (2003), Ekstra Bladets Forlag
 • “Andre veje – en bog fra oestrogen.dk” (2003), Ekstra Bladets Forlag
 • “Slanke ABC – en bog fra oestrogen.dk” (2002), Ekstra Bladets Forlag
 • “Syv Qvinder” (2001), Lindhardt & Ringhof
 • “Hvor meget kan man dø på en nat?” (2000), Møntergården

Mere om Pernille Aalund

Pernille Aalund har skrevet en lang række bøger og i årevis var hun kendt for sine talkshows, Magasinet Q og en række andre initiativer med kvinder som omdrejningspunktet. Senere blev hun direktør i Aller koncernen. Først for alle deres magasiner, derefter med ansvaret for deres globale og digitale innovation. I dag arbejder hun med værdibaseret formidling og skriver fra sit hjem i Ledøje.

Pernille kan også opleves sammen med partneren Kim Boye, med deres fælles foredrag “Parforhold”, om at få det meste ud af sine muligheder og kræfter, få greb om sine drømme og de evigt skiftende kønsroller. Pernille Aalund og Kim Boye tager greb om livet og forsøger at nå til en forståelse af de mekanismer, som på godt og ondt kendetegner den moderne mand og kvinde.

Du kan læse mere om “Parforhold” her

Start her

 • Vælg foredragsholdere:

 • Udfyld dine oplysninger:

  Felter markeret med * er påkrævede

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Pernille Aalund

Om foredraget:

En humoristisk, rørende, ærlig og direkte pep-talk til kvinder om at vende skuden og sejle mod nye horisonter. Om at ændre sit liv og i sidste ende… ende med at få det man ønsker sig.

Dette foredrag tilpasses målgruppen. Kan skræddersyes så det passer til kvindenetværk, men er også velegnet som en motiverende peptalk til virksomheder.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Pernille Aalund

Om foredraget:

Vi lever midt i en ’bundlinjekultur’; der er fokus på resultater fremfor mennesker og dette selvom en lang række undersøgelser peger på, at vi burde begynde et helt andet sted:

Man kunne med fordel spørge en hvilken som helst leder: Hvordan har du valgt at lede dit eget liv?

Hvordan får du dine børn til at blomstre – din ægtefælle?

De fleste af os bærer svarene på de fleste spørgsmål under eget hjerte. Men vi bliver nødt til at begynde den indre dialog rigtigt og det første og mest relevante spørgsmål kunne være: Hvordan vil du gerne have, at dette skal ende?

Velkommen til et foredrag om ledelse set fra et helt andet perspektiv: Du og dit eget liv!

Hvordan når du i mål med dine egne ambitioner og hvordan får du forløst de tanker og længsler som dine kollegaer og ansatte sidder med?

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Pernille Aalund

Foredragsholdere i samme kategori som Pernille Aalund