Bubber

Hele Danmarks TV-darling

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Bubber

Sympatiske Bubber er enhver svigermors drøm. Helt siden Bubbers Badekar har han præget underholdningsbranchen med et kærligt og ægte bamse-smil. Alle elsker Bubber for hans, varme, venlighed og åbenhed, der kan sælge sand i Sahara. Bubber har i mange år været en del af det danske fjernsyn og var mest tydelig, da han tog del i Scenen er Din og Danmark ifølge Bubber.

Ærlighed og kærlighed

Bubber formår at tage livets opture og nedture med et smil. Uanset i hvilken professionel sammenhæng man oplever ham, vil han dele ud af sine erfaringer serveret på fad, hvorpå man finder 100% ærlighed. Han har en indlevelse og fantasi, der i mange år har gjort ham det perfekte match med børn og unge, men han har meget at give af også til det ældre publikum.

I tv-programmet “Bubber og BS på afveje” så familien Danmark, hvordan det er at være lidt af en “tøsedreng”, og at det også er okay, fordi man godt kan være sej på andre områder. Bubber og BS har været med til at give indtrykket af, at Bubber er en hjertevarm person, der brænder for mennesker og svære situationer, som oftest kan løses med et kram og et smil.

Book Bubber allerede i dag

Book et foredrag med Bubber og oplev et sjovt, underholdende og varmt show, der forløber som smurt med en skøn, sprudlende herre i front.

Ring til os og få en pris på et foredrag med Bubber eller book ham som konferencier, vært eller til at håndtere alverdens børneunderholdning. Brug formularen i højre side som alternativ.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Bubber

Om foredraget:

Om positivitet og livsglæde. I Bubbers foredrag ”Du er dine valg” kan opleves en altid veloplagt og charmerende Bubber, som på mest underholdende vis vil sætte det individuelle menneske i centrum. Hvad er menneskelighed? Hvad er mod eller mangel på samme? Hvilke indtryk efterlader vi os? Og hvad driver os hver især? Disse spørgsmål og mange flere vil med forrygende energi lede Bubber og publikum på afveje – og blæse nyt liv i enhver forsamling.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Bubber

Foredragsholdere i samme kategori som Bubber