Thomas Bigum

Ekspert i sociale medier

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Thomas Bigum

Thomas Bigum er en tidens mest trendy foredragsholdere, når han på passioneret vis deler ud af sine erfaringer og rådgiver kunder og virksomheder om personlig branding og online markedsføring. Emner, som måske ikke ved første øjekast er særlig sexede, men under Thomas Bigums behandling bliver særdeles nærværende.

Stand-upper, sociale medier og kasketten på sned

Det er ikke nogen hemmelighed, at Thomas Bigum har en fortid som stand-up komiker, og det er sandt for dyden ikke en beskæftigelse, som fornægter sig, når du hører et af hans foredrag. Her får du smæk for skillingen, og selvom Thomas Bigum er leveringsdygtig, når det kommer til subtile jokes og underspillet charme, er han først og fremmest foredragsholder.

Som ejer af kursusvirksomheden Bigum&Co er det Thomas Bigums mål at hjælpe en bred vifte af forskellige mennesker, både ledige, virksomhedsejere og marketing-folk, med at blive bedre til at begå sig på de sociale medier. Thomas Bigum er det oplagte valg, hvad enten du søger en vært, foredragsholder eller en moderator.

Book Thomas Bigum allerede i dag

Du kan benytte kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke Thomas Bigum til en event. Du kan også ringe til os og få en pris på Thomas Bigum.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Thomas Bigum