Lars Simonsen

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Lars Simonsen

Lars Simonsen er en vaskeægte eventyrer, der sammen med sin familie har sejlet 7.300km i kajak, fra København til Istanbul og lige nu er Lars ved at svømme hele Danmark rundt.

Lars Simonsen er en vaskeægte eventyrer, der sammen med sin familie konstant er på jagt efter nye oplevelser, hvor naturen, mennesket og familien til syvende og sidst er både samlingspunkt og drivkraft. Bedst kendt i offentligheden er han sikkert for den ekspedition i kajak, der gik fra København til Istanbul. En tur på 7.300 kilometer, der bød på både hårde tider og mageløse erfaringer.

Spørgsmålet om, hvorfor Lars Simonsen udsætter sig selv, sin kone og sine to små børn for den slags strabadser blæser naturligvis i vinden. Og svaret skal findes i en lyst til at komme i gang med at gøre, som man har lyst til, og naturligvis krydre det med oplevelser, der både former og fuldender den lille familie.

Derfor skal du booke Lars Simonsen

Har du lyst til at høre et foredrag, der emmer af både røverhistorier, ærlighed og spænding, går du ikke galt i byen med Lars Simonsens fortælling. Lars Simonsen viser billeder og videosekvenser fra den fantastiske rejse, der bød på både meterhøje bølger og et unikt visit af en grindehval.

Der er noget fortryllende over Lars Simonsens tilgang til livet. En lethed og et ønske om et bedre og mere indholdsrigt ophold her på jorden. Og selvom vi alle ønsker det gode liv, er det de færreste, der på samme måde som Lars Simonsen tager skeen i den anden hånd og aktivt opsøger de muligheder, der rent faktisk findes.

Lars Simonsen, er det ikke ham fra?

 • Svømmeturen hele vejen rundt omkring Danmark
 • Foredraget om en eventyrrejse med blebørn
 • Foredraget om at arbejde i udlandet

Book Lars Simonsen her

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management bureau for Lars Simonsen. Du kan hyre Lars Simonsen ved at benytte dig af forespørgselsskemaet til højre på siden.

Endnu mere om Lars Simonsen

Som om det ikke skulle være nok at tage kajakken fra København til Istanbul, bliver Lars Simonsen ved med at udfordre sig selv. Senest med en svømmetur langs de danske kyster, der skal få ham hele vejen rundt omkring Danmark. Og i det hele taget er der tale om en mand, hvis hjerte banker for det svære og udfordrende liv. Så længe det ikke sker på bekostning af familien – men snarere i overensstemmelse med fruen Suzi og de to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år.

Start her

 • Vælg foredragsholdere:

 • Udfyld dine oplysninger:

  Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Lars Simonsen

Om foredraget:

Som Mikkel Kryger på TV2 Go’ Morgen Danmark sagde: ”Danmarks mest eventyrlystne familie”.

Lars Simonsen, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år, tog ud på verdens længste familie ekspedition i kajak. 7300 km fra København til Istanbul.

Med udgangspunkt i dette fantastiske eventyr, fortæller Lars, med utrolig livsglæde, humor, røverhistorier, flotte billeder og videoer, om at miste alt, vende det til noget positivt, parforholdets udfordringer, undervisning af børnene, mentale og fysiske tilstande på godt og ondt, glæden ved det simple liv og fantastiske oplevelser.

Oplevelser som sæler rundt om kajakkerne i Danmark, 274 sluser ned gennem Europa, kæmpe bølger i Middelhavet, borgmestre som tager imod familien, og et kryds fra Italien til Grækenland på over 90 km uden land i sigte.

En af de helt store oplevelser, var da familien i flere minutter havde besøg af en grindehval, lige ved siden af kajakkerne. “Børnene kunne ikke tro deres egne øjne – det var en magisk oplevelse.”

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Lars Simonsen

Om foredraget:

Et foredrag hvor Lars drager paralleller mellem det at være på efterskole, til et liv som professionel eventyrer, og alt der i mellem.
Fordraget vil give de unge mennesker en fantastisk oplevelse, troen på at de kan nå deres mål, og se flere muligheder med deres liv.

Det er et foredrag hvor der er fuld fart på, en masse røverhistorier, ærlighed og spænding. Fortalt gennem flotte billeder og videosekvenser – man kommer ikke til at kede sig.

Lars har som eventyrer blandt andet været på verdens længste familieekspedition, halvandet år i kajak, 7300 km fra København til Istanbul og padlet 2000 km gennem Alaskas vildmark. De sidste 20 år, har Lars tilbragt halvdelen af sin tid i udlandet, med arbejde, på rejser og eventyr.
Lars er uddannet butiksfunktionær, været afdelingsleder i frugt og grønt, projektleder i et teambuilding firma, skiinstruktør, kok, vandrehjemsbestyrer og campingchef.

Men det har ikke altid været helt fantastisk. Lars blev mobbet, måtte flytte skole og havde flere år med special undervisning, da han blev voksen og ville i militæret, ville de ikke have ham og han hedder ikke Kløvedal til efternavn – han er bare en helt almindelig fyr.

Lars fortæller om:

 • Livet på efterskolen, og hvad han fik ud af det.
 • Verden er verdens bedste uddannelse.
 • At springe ud i det og give den alt hvad man har.
 • Søge det der gør en glad, tror på sig selv og være ligeglad med hvad folk forventer.
 • Positivitet åbner døre allevegne.
 • Eventyrer som levevej.

Halvanden times super underholdning plus evt. pause og spørgsmål.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Lars Simonsen

Om foredraget:

Lars Simonsen, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år tog ud på et kæmpe eventyr, 2000 km i kano gennem Canada og Alaskas vildmark.

Med udgangspunkt i dette fantastiske eventyr, fortæller Lars, med en utrolig livsglæde, humor, røverhistorier, flotte billeder og videoer, om glæden ved det simple liv, det at være langt væk fra civilisationen, parforholdets udfordringer, dyrelivet, undervisning af børnene og fantastiske natur oplevelser.

Tidligere har familie været på en halvandet år lang kajak tur, 7300 km fra København til Istanbul.

Lars fortæller om oplevelser som at danse med de lokale indianere, tordenvejr lige over hovedet med hagl på størrelse med hoppebolde, at finde guld og om den dag bjørnen kom på besøg.

En af de helt store oplevelser, var da familien besluttede at sove uden for teltet, for at opleve Nordlyset. “At ligge der blandt elsdyr, ulve og bjørne, og høre sine børn juble om kap fordi Nordlyset er så fantastisk, kan ikke beskrives”, fortæller Lars Simonsen.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Lars Simonsen

Om foredraget:

Lars Simonsen, hans kone Suzi og deres to børn Tiuri på 11 år og Liva på 9 år tog ud på, verdens længste familie ekspedition i kajak. 7300 km fra København til Istanbul i 2014.
Siden da har de padlet i kano tværs over Alaska og sidste sommer var de på en to måneders lang sejltur på Middelhavet.

Delfiner, skildpadder, aktive vulkaner, problemer langt fra land, smukke landskaber, sejlads i store bølger og kraftig vind og 7 finhvaler helt tæt på!

Lars fortæller, med en utrolig livsglæde, humor, røverhistorier, flotte billeder og video om; at miste alt, vende det til noget positivt, familie livet ombord på en båd, undervisning af børnene, ’unge’ mennesker på næste 80 år som stadig er på eventyr, glæden ved det simple liv og de fantastiske oplevelser.

En af de helt store oplevelser var da familien i flere minutter og flere gange havde besøg af finhvaler lige ved siden af båden. ”Vi kunne ikke tro vores held, det var en helt unik oplevelse”.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Lars Simonsen

Foredragsholdere i samme kategori som Lars Simonsen