Begejstring

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Begejstring. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Begejstring   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede på mandag.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Simon Steenholm

Foredragsholder I Life Coach

Simon Steenholm er ekspert i foredrag og work...

Begejstring er noget der sker når vi oplever en eller anden form for succesoplevelse, og jo oftere du rent faktisk fejrer dine succeser, store som små, jo større følelse af velvære vil du mærke. Vi danskere har en tendens til at være korrekte og alvorlige på vores arbejdspladser, og netop dette kan være årsag til stress, da man ikke får løsnet op ordentligt. Foredrag om begejstring, handler blandt andet om at lære hvordan man lader sig motivere og inspirere, og om at udtrykke sig på sund vis. Begejstring er vigtig for en virksomhed, for begejstring smitter, og et positivt miljø er nøglen til succes.
Et foredrag om begejstring kan være til brug for virksomheden, men også for den enkelte person, der måske kunne stå og mangle tips til forbedring og forandring af hverdagen. Book en af vores mange dygtige foredragsholdere, og oplev passion og ekspertviden om emnet.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.