Carsten Werge

Fodboldkommentator og vært

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Carsten Werge

Det er ikke sikkert, at du ville genkende Carsten Werge, hvis han gik forbi dig på gaden. Men der er ingen tvivl om, at du straks genkender hans karakteristiske røst, der har lagt stemme til et utal af fodboldkampe gennem tiden.

Carsten Werge har siden starten af 90’erne været en fast del af det danske mediebillede. Her har han både markeret sig som nyskabende, dynamisk og underholdende fodboldkommentator og tv-vært på en lang række fodboldprogrammer som blandt andre Onside, Fodbold uden Filter, Det Bare Fodbold, Tipslørdag, Totalfodbold og Fodbold For Fan på TV3/Viasat

Èn stemme – mere end 3000 kampe

Siden Carsten Werge i 1998 gik fra skrivende til elektronisk journalist, har han kommenteret i omegnen af 3000 kampe i både ind- og udland. De første fire år brugte han på DR Radiosporten, men flyttede senere over til DR TV-sporten. Og han har siden 1998 været fast mand i fodbolddækningen på TV3.

Carsten kan blandt andet bryste sig af at være fast kommentator på den danske Superliga, og siden 2000 har han kommenteret samtlige finaler i Champions League. Udover en behagelig stemme er Carsten Werge også kendt for sin kontante, men samtidig humoristiske og uhøjtidelige stil. Det skinner igennem i hans mange forskellige typer foredrag.

Book Carsten Werge allerede i dag

Carsten Werge kan hyres til mange forskellige foredrag. Han byder på skøre og underholdende anekdoter fra et langt liv i kommentatorboksen, men han disker også op med mere markante holdninger til, hvordan fodboldens verden er skruet sammen. Med andre ord er det altså kunden, der dikterer, hvad hovedemnet i Carstens foredrag skal være. Gennem sin store erfaring som tv-vært kan Carsten også med elegance og humor udfylde rollen som ordstyrer i enhver form for debat – ikke kun om fodbold og sport.

Book Carsten Werge som foredragsholder, ordstyrer, konferencier eller til et decideret talkshow med interviewperson(er) plantet i “den varme stol”. Ring til os for en pris på Carsten Werge, eller kontakt os via formularen i højre side.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Carsten Werge