Ditte Julie Jensen

Kagebogsforfatter I Fuldtidsblogger

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen er tidligere vinder af Den Store Jule og Nytårsbagedyst 2018, og har på 3,5 år startet sit eget navn indenfor dessertverdenen og skrevet 7 bøger.

Ditte Julie tonede frem på TV tilbage i 2015, hvor hun medvirkede i Den store bagedyst. Lige siden bagedysten har Ditte Julie lagt sit tidligere job som advokatsekretær på Dansmarks største advokatkontor på hylden og kastet sin kærlighed og kreativitet over kagerne. Idag lever hun af at formidle det søde liv igennem sociale medier, som TV-kok, kagebogsforfatter til 7 bøger på kun 3,5 år, hele bage- og stelserien By Ditte Julie og meget mere.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Ditte Julie Jensen

Om foredraget:

Hun har lukket flere end 200 konkursboer i Danmark heriblandt Stein Bagger, Amagerbanken og mange håbefulde start-ups. Hun var panikslagen ved tanken om at skulle gå selvstændig! Dagligt møder jeg spørgsmålet ”kan du leve af kager”. I virkeligheden fordi folk ikke aner, hvad hun laver. “Jeg lever af at formidle og være kreativ.” Kom og hør hendes historie, hendes rejse som iværksætter, hør om personlig branding og forstå de mange facetter bag hendes succes. “Jeg er MEGET mere end blot en instagrammer. Jeg tror på, at vi er, hvad vi sender ud.” Beslut dig for, hvem du er og hvad du vil, og gå derefter ALL IN. Drive, energi, kreativitet, timing, hårdt arbejde og personlighed er nøgleordene. Får hele hendes historie, bagsiden af medaljen og få hendes historie og fortiden, selvværdsproblemer og mobning. Man kan hvad man vil – men  det kræver kamp og disciplin.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Ditte Julie Jensen

Foredragsholdere i samme kategori som Ditte Julie Jensen