Nils Villemoes

Foredrag om livet og ledelse

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Nils Villemoes

Nils Villemoes er en mand med flere hatte. Udover at være aktuel som foredragsholder har Nils Villemoes også tidligere været lektor ved Institut for Organisation og Ledelse på Aarhus Handelshøjskole, hvor han haft sin daglige gang i mere end 30 år. Med en veludviklet evne til at underholde et publikum er Nils Villemoes en af landets mest værdsatte og unikke foredragsholdere - specielt hvis du søger inspiration inden for ledelsestendenser, udvikling og strategi.

Autodidakt ekspert og uddannet cand.merc.

Nils Villemoes er kort sagt et engageret menneske, der med en kraft, som netop kendetegner en ildsjæl, er i stand til at fortælle levende og medrivende om ledelse i alle afskygninger. Nils Villemoes er et af de der sjældne mennesker, som brænder for sit fag i en sådan grad, at du kan mærke det også bagerst i salen.

På en fantastisk underholdende facon leverer Nils Villemoes sine betragtninger om livet og ledelse – og med foredraget BØVL lancerer Nils Villemoes en inspirerende idé om, at livet slet ikke er bøvlet nok.

Book Nils Villemoes allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre eller ring til os i dag, hvis du gerne vil booke Nils Villemoes til et spændende og overraskende foredrag om bøvlet i livet. Kontakt os og få en pris på Nils Villemoes.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Nils Villemoes

Om foredraget:

Hvad er bøvl? Hvad kan vi bruge det til? Nils Villemoes’ foredrag tager udgangspunkt i begrebet ”Bøvl”, der udover at være en by i Jylland, også er noget, vi ikke kan undvære. Det udfordrer os, bryder rutinen og giver indhold. Bøvl er problemer, men som husker os på, at vi skal have noget at kæmpe lidt ekstra for. I virkeligheden skal der jo helst være lidt bøvl i livet – men er der nok bøvl til alle? Nils Villemoes tager alle disse nuancer af ”bøvl” op samt mange flere refleksioner der omkring.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Nils Villemoes

Nils taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Nils Villemoes