Mikkel Beha

Søfarer og journalist

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mikkel Beha

Lad Mikkel Beha Erichsen tage dig med på dybt vand i sine eventyrlige og originale foredrag. Den sympatiske søfarer kaprede hele Danmark med sin unikke fortælleevne i underholdningsprogrammet ’Kurs mod fjerne kyster’ – og den inspirerende, frie atmosfære genskaber Mikkel Beha, når han letter anker til et foredrag med fokus på drømme. Mikkel Beha giver dine drømme et friskt pust, og du kan næsten mærke vinden i håret fra familiebåden Havana, når han deler ud af erfaringer, sejre og benhårdt arbejde for at føre drømmene ud i livet. Du kan ikke andet end blive inspireret af Behas gode humør og livssyn, som både vil inspirere og give dig stof til eftertanke.

Elokvent verdensmand med hang til eventyr

Den berejste globetrotter er ud af en sejlergeneration. Som barn sejlede han med sin far Troels Kløvedal og familien på alverdens store have, og han er bogstaveligt talt opvokset på Nordkaperen.

Men han har også mange faglige hatte, som han kan iføre sig. Både som TV-vært, redaktør og journalist. Du kan derfor høre med, når han fortæller sine historier som drømmende eventyrer eller som fængende kommunikatør, når han lukker op for kommunikationskanalen og giver gode råd til sikker kommunikation.

Book Mikkel Beha Erichsen allerede i dag

Med søsættelser på både hav og i den journalistiske niche formår Mikkel Beha Erichsen at tage dig med på en andenhånds dannelsesrejse til fjerne kyster og verdenen af kommunikation. Grundet sine evner med ord og organisering kan du også booke Mikkel som både konferencier og ordstyrer.

Få en pris på Mikkel Beha Erichsen ved at benytte formularen i højre side eller ved at ringe ind til bookforedrag.dk

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mikkel Beha

Om foredraget:

Denne aften tager Mikkel dig med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.
Mikkel vil tage dig med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

En aften med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikkel Beha

Om foredraget:

Gennem snart en menneskealder har Mikkel Beha rejst verden rundt. Han har ved selvsyn oplevet, hvor voldsomt vores klode bliver påvirket af os mennesker, og hvor vigtigt det er, at vi passer på vores forunderlige verden.

Mikkel har oplevet hvordan klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men også en barsk virkelighed overalt på jorden. Skovbrandene hærger i et omfang man ikke tidligere har set, og øget nedbør og mere tørke vil fremover forandre hele kloden for evigt. Sammen med sin familie har Mikkel med egne øje set, hvor voldsomt klimaforandringerne allerede er slået igennem i visse dele af verden, sammenlignet med vores egne nordlige breddegrader.

På familiens rejser rundt om jorden har Mikkel oplevet, hvordan plastik og overfiskeri truer vores natur. Men han har også set eksempler på, at det faktisk virker, når vi mennesker tager en beslutning om at passe lidt bedre på vores klode – hvordan lokale initiativer betyder noget, når f.eks. havet omkring Galapagos bliver fredet eller de lokale skraldemænd i Tanjunpinang i Indonesien begynder at indsamle plastik.Foredraget er et kig på en fremtid, hvor vi kommer til at ændre vores rejse og forbrugsvaner, men også en fremtid hvor vi forbrugere kan være med til at redde vores jord, når vi i højere grad tager ansvar for vores klode. Det er en spændende blanding af Mikkels personlige oplevelser af, hvordan naturen bliver påvirket, men også en masse smukke, men skræmmende billeder og fortællinger fra hans mange rejser.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikkel Beha

Om foredraget:

Med afsæt i sine mange år som chef i tv-branchen og kaptajn på eget skib, fortæller Mikkel Beha med humor om sine erfaringer med og holdninger til den gode chef og den selvretfærdige, dovne og forkælede medarbejder … Og fra sine mange år som medarbejder deler Mikkel sine erfaringer om den uduelige, møgirriterende og fraværende chef og altid pligtopfyldende medarbejder.

Mikkel har i løbet af sine snart 35 år i tv-branchen samlet en masse erfaringer. Han fortæller om styrken ved at kunne omstille sig hele livet, om at være en holdspiller og glæden ved at være en del af et forpligtigende fællesskab. At vi skal huske at hylde forskellighederne, for når vi fokuserer på styrken i vores forskellighed, får vi den bedste udgave af os selv og hinanden frem. Med humor og masser af eksempler fortæller Mikkel om at være nærværende – både som kollega og chef – man skal koncentrere sig og kun gøre en ting af gangen. Og så skal man huske at holde fri … og slukke … og det gælder også chefen.

Oplev en inspirerende dag i selskab med Mikkel Beha, som forhåbentlig kan give jer et indspark, så arbejdsdagen bliver lidt mere smidig, måske mere effektiv og med lidt held også lidt sjovere.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikkel Beha

Om foredraget:

En hver rejse starter med en drøm. På et tidspunktet vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden”, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.
Siden Mikkel kunne tage sine første skridt, har mange af de skridt være på jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Når Mikkel går på scenen er det ikke bare med postkortsskønne billeder og glade sømands-anekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, kaptajn og fortæller.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikkel Beha

Om foredraget:

Foredraget tager afsæt i Mikkels mange års erfaringer med at interviewe alle slags mennesker.
I foredraget giver Mikkel gode råd til, hvordan man får folk til at føle sig trygge, hvordan man skaber en fælles enighed om samtalens forløb, hvordan man er en god lytter, der kan få mennesker til at åbne op, og ikke mindst, hvordan man sætter grænsen mellem privat og personlig.
Med meget konkrete eksempler, og folk “på scenen” viser Mikkel, hvad der virker, og hvilke metoder man ikke skal benytte sig af. Der bliver gennemgået både den gode og dårlige spørgeteknik, kropssprog og andre vigtige faktorer, når man skal opnå en andens fortrolighed.
Oplev en inspirerende aften i selskab med Mikkel Beha, som motiverer jer til at få det bedste ud af kundemøder, jobsamtaler eller medarbejdersamtaler, eller måske endda bare lysten til at være nysgerrig på sine medmennesker og tale ordentligt sammen.
Som formidler er Mikkel er en underholdende og autentisk fortæller, som gerne deler ud af sine egne brølere og pinlige situationer på og udenfor skærmen.Foredraget skræddersyes til hver enkelt arrangement.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikkel Beha

Foredragsholdere i samme kategori som Mikkel Beha