Lars Klingert

Foredrag, kurser og coaching

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Lars Klingert

Lars Klingert har gennem mange år været journalist, studievært og talelærer ved Danmarks Radio. Og som en af de bærende kræfter bag succesprogrammet "Strax", kunne du med Lars Klingert i æteren, nyde godt af en fascinerende stemme, der tryllebandt en hel generation af radiolyttere.

Den sprøde stemme

I 1999 startede Lars Klingert sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed, og han har siden undervist store dele af dansk erhvervsliv i formidling. Hvad end det drejer sig om konflikthåndtering eller opøvelse af præsentationsteknik, kan Lars Klingert bidrage med både praktisk og teoretisk indsigt, som naturligvis leveres med både drive, faglighed og smil.

Med det forrygende foredrag “Brænd igennem” bliver du guidet i formidlingens svære kunst. Det kræver nemlig både gode talegaver, troværdighed og træning at overbevise. Du får selv hænderne i metoderne, og med konkrete værktøjer og anvendelige teknikker, kan du lære hvordan du brænder igennem og skaber resultater både privat og på dit arbejde. Husk, at Lars Klingerts foredrag altid er krydret med humor, stort udbytte og en fantastisk fornemmelse for publikum. Uanset dets størrelse.

Book Lars Klingert allerede i dag

Ring til os og få en pris på et interaktivt foredrag med Lars Klingert, som uden tvivl vil give dig nogle fantastiske værktøjer, du kan bruge i din dagligdag. Du kan også benytte kontaktformularen til højre på siden.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Lars Klingert