Nicolai Moltke-Leth

Initiativ og positiv livsenergi

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Nicolai Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth er hele Danmarks action man og som jægersoldat, bjergbestiger og tidligere deltager i det sagnomspundne rally-løb Paris Dakar, præsenteres du hér for en mand, der ikke viger tilbage for en udfordring. Med en vilje af stål er det lykkedes ham at besejre sine begrænsninger - og gentagende gange udfordre sin egen psykiske og fysiske formåen.

Motivation og positiv indstilling til livet

Med en høj grad af initiativ og positiv livsenergi er Nicolai Moltke-Leth et menneske, som ved, hvordan du skal bruge dine kræfter, hvis du ønsker at tilføre både dig selv og dine omgivelser en højere grad af motivation. Når de fysiske kræfter slipper op, foregår kampen i hovedet – og her er det altafgørende, at du kender dig selv så godt, at du kan tage kampen op på bedste vis. Med foredraget “Arbejde og motivation” tager Nicolai Moltke-Leth sig netop af den problemstilling.

Nicolai Moltke-Leth er vant til vilde udfordringer og arbejder også med kurser for unge mennesker. I det hele taget er han en vidt favnende person, som qua egne erfaringer har gjort det til en livsopgave at forberede os andre på at tage imod livet med kyshånd og håndtere konflikter og glæde efter bedste beskub.

Book Nicolai Moltke-Leth allerede i dag

Du kan enten ringe til os eller benytte dig af kontaktformularen til højre på siden, hvis du ønsker at få mere at vide om muligheden for at booke Nicolai Moltke Leth til et inspirerende foredrag om livet og de muligheder, det byder dig. Få en pris på Nicolai Moltke-Leth i dag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Nicolai Moltke-Leth

Om foredraget:

En vitaminindsprøjtning, der motiverer dig til at udnytte dit fulde potentiale, bryde med frygt og tage ansvar for dit eget liv. Du inspireres til at hæve din mentale overligger og forvandle hverdagens problemer til udfordringer.

Foredraget inspirerer dig til at:

træde ud af kontrolzonen – din osteklokke
opleve din underbevidstheds enorme potentiale
bruge dit fokus på at tage styringen i dit liv
bruge hver dag som platform til at blive endnu bedre og endnu dygtigere
ændre hæmmende overbevisninger til stærke og positive tanker
Det, der adskiller os som mennesker, er ikke hvad vi KAN, men hvad vi er VILLIGE til at gøre. Tag udfordringen op og kys den gamle verden farvel. Nicolai målretter gerne foredraget til netop jeres event.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Nicolai Moltke-Leth

Om foredraget:

Motivation og arbejdsglæde handler først og fremmest om dit eget fokus, og hvilken indstilling, du møder livet med. Du har kontrollen over begge størrelser, men det kræver, at du selv vælger at tage den.

Lyder det lettere sagt end gjort? Summen af det, du føler hver dag, skaber din livskvalitet. At styre sin tilstand er en indre proces, som hos de fleste foregår ubevidst. Hvis du vil ændre gamle vaner og negative tanker, er du nødt til at blive bevidst om de mønstre, du gennemlever hver eneste dag.

Er du klar til at:

forandre din tilgang, tænke anderledes og få større livskvalitet?
få mere energi og glæde ind i din hverdag?
lære at styre din egen tilstand?
træffe beslutning om, hvad du/I skal gøre som arbejdsplads?
Nicolai målretter gerne foredraget til netop jeres event.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Nicolai Moltke-Leth

Foredragsholdere i samme kategori som Nicolai Moltke-Leth