Joan Ørting

Hele Danmarks sexolog

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Joan Ørting

Joan Ørting er hele Danmarks sexolog og parterapeut, som, uden blusel, bramfrit og hjerteligt tager danskernes sex- og kærlighedsliv eller mangel på samme under kærlig behandling, hvad enten det foregår som brevkasseskribent på EkstraBladet eller som terapeut på hjemadressen i København. Joan Ørting er kendt for et hav af bøger, TV-udsendelser og foredrag, hvor de følsomme emner altid behandles med respekt.

Selvværd, sexologi og nydelse

Joan Ørting er en fantastisk kvinde, som med mange års erfaring og en stadig voksende lyst til konstant at dygtiggøre sig er en meget sanselig, levende og inspirerende foredragsholder. Joan Ørting evner at tage fat lige præcis dér, hvor skoen trykker. Med et unikt indblik i menneskets vaner og uvaner og det evige spørgsmål om ens eget værd står Joan Ørting klar til at guide elskende og stridende parter bedst muligt gennem livet.

Lyt eksempelvis til foredraget “Kunsten at elske hinanden” og bliv forbløffet over de muligheder, Joan Ørting åbner dørene for.

Book Joan Ørting allerede i dag

Ring til os, eller benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil opleve Joan Ørtings foredrag. Joan Ørting kan også bookes til afholdelse af workshops, hvor I – som publikum – bliver meget mere involveret.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Joan Ørting

Om foredraget:

Mange liv centrerer omkring arbejdet, hvor også fritiden skal bruges til at puste ud og lade op, til det igen er tid til at tage på job. Men hvad med glæden, overskuddet og lysten i fritiden? I dette foredrag understreger Joan Ørting vigtigheden af at pleje sit familieliv ligeså meget som sit arbejdsliv og finde den helt rette balance.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Joan Ørting

Om foredraget:

Smid de negative tanker væk og dyk lidt ned i rosenbunken med Joan Ørting. De nedbrydende bekymringer om ikke at være god nok ryger direkte ud til fordel for en grov overtrædelse af janteloven og dermed nye tanker om at tro på – og elske – sig selv. Hele livet igennem har vi os selv og vores hjerne med, hvor end vi skal hen, så det giver vel god mening også at kunne komme godt ud af det sammen?

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Joan Ørting

Om foredraget:

For at få et parforhold til at fungere, kræver det tålmodighed, ansvar og kommunikation. Det er så uendeligt vigtigt at basere sit forhold på den rette balancegang mellem at sætte grænser uden at kontrollere og at kommunikere uden at manipulere og ikke mindst lytte til sine egne behov – men også til partnerens. Joan Ørting tager alle facetterne af et parforhold op og giver råd og tricks til at gøre det bæredygtigt.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Joan Ørting

Om foredraget:

– Villa, Volvo og vovhund – men hvad med erotikken?

Det kan være svært at beholde lysten, gejsten og gnisten i parforholdet, når hverdagen bliver rutine. Man kører igennem livet, hvor man både skal nå arbejde, at hente børnene, lave madpakker, vaske op og alt det andet. Men i dette foredrag kan du blive inspireret af Joan Ørting, når hun sætter fokus på, hvad begge køn har behov for og kan gøre for at genvinde gnisten.

– Skyggesider

Vi har alle vores skyggesider, men hvordan kan de bruges? Joan Ørting tager en guidet tur gennem livets skyggesider – også på det seksuelle plan. Få fif til, hvordan man kan erkende sine skyggesider og bruge dem til at forstå sig selv og blive et mere helt menneske.

– De fem kærlighedssprog

Hvilket kærlighedssprog snakker du? Føler du dig mest elsket og værdsat ved at få gaver? Eller ros? Eller ved kærtegn? Alle mennesker har hver deres måde at fungere i forhold til kærlighed, og i dette foredrag kan Joan Ørting hjælpe dig til at blive klogere på dig selv og andre. For når du først kender dit eget kærlighedssprog – og ikke mindst andres – er det allerede meget lettere at skabe glæde og kærlighed i livet.

– Selvudvikling for singler

Hvordan kan man gøre sig selv mere tiltrækkende? Hvilken type partner er den rette? Hvad sker der, når man konstant jagter den forkerte? Joan Ørting vil med dette foredrag tilbyde selvudvikling og selvindsigt til singler, så de kan blive klogere på deres kærlighedsliv. Foredraget er et mix mellem Joans erfaringer og dialog med publikum

– Scener fra et ægteskab

Oplev Joan Ørting og hendes mand Carsten Islington fortælle om det at leve i et ægteskab – om de gode stunder, de mindre gode og alle derimellem. Hør om Joan Ørtings erfaringer, når hun både tager kommunikation, magtkampe og parforholdets udfordringer op.

– Målrettet foredrag

Hvis du har et emne, du gerne vil have taget op i et foredrag, og du mener, at Joan Ørting er lige den rette til at formidle og behandle det, kan du også booke et målrettet foredrag, der tager udgangspunkt i et emne, du har valgt i dialog med Joan.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Joan Ørting

Foredragsholdere i samme kategori som Joan Ørting