Anne Glad

Skøn og interessant livsstilsekspert

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Anne Glad

Anne Glad er bedst kendt som den knivskarpe, charmerende og smukke livsstilsekspert på DR-programmet “Kender du typen?”, men har en baggrund inden for tekstforfatning i reklamebranchen. Anne Glad har herfra megen erfaring at trække på, når det gælder viden om socialisering, menneskelig interaktion og trends i det moderne samfund.

Gør andres livsstil til en levevej

Anne Glad er en selvstændig og erfaren dame, der i løbet af sin karriere både har oplevet at arbejde sammen med andre og at stå på egne ben. Anne Glad har været partner i reklamebureauet Sunrise og har siden valgt at blive selvstændig og gøre en levevej ud af andres livsstile.

Den velklædte, glade kvinde har et stort indblik i, hvad der optager danskerne, og hun formår altid at sætte fingeren på, hvorfor vi gør, som vi gør. Den skarpe viden kombineret med et bredt smil og nogle humoristiske indslag gør Anne Glad til den gladeste og skønneste livsstilsekspert og en interessant samtalestarter.

Book Anne Glad allerede i dag

Book Anne Glad til et foredrag om livsstilsvaner og trends og opdag, hvor sjovt det kan være at dykke ned i forbrugs- og livsvaner. Ring til os for at få en pris på et foredrag med Anne Glad eller benyt kontaktformularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Anne Glad

Om foredraget:

Anne Glad fortæller om hvilke tendenser, der præger vores samfund netop nu – og hvordan de afspejler sig i vores livsstil: Hvad er det, vi putter i indkøbsvognen og hvorfor? Vi dyrker stadig krisehygge og hjemmeliv. Materialismemæthed og økonomisk krise påvirker vores forbrug, ligesom tendenser som sundhed, drømmen om naturen og det autentiske liv har indflydelse på vores livsstil. Foruden alt det, der peger i den stikmodsatte retning …

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Anne Glad

Om foredraget:

Hvordan afkoder man egentlig en type? Hvad fortæller villaen, Volvoen og vovsen om dig? Hvad signalerer du med dine forbrugsvalg? Anne Glad tager udgangspunkt i de populære TV-programmer og erfaringen fra reklamebranchen, når hun spidder os som typer.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Anne Glad

Foredragsholdere i samme kategori som Anne Glad