Mikael Kamber

Fængslende og farverige foredrag

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Mikael Kamber

Vi kender Mikael Kamber som hele Danmarks Mr. News, hvor han med skarpe iagttagelser og et vågent øje for detaljen præsenterer TV2-Nyhederne med overblik og ro. Mikael Kamber interviewer med lethed både kendte, kongelige og politikere, mens han sørger for at videregive komplekse budskaber til seerne på en letfordøjelig måde.

Alvor, humor og energi

Mikael Kamber behersker den svære kunst at kunne formidle svært tilgængeligt stof til alle mennesker. Og bag den alvorstunge facade gemmer der sig en farverig foredragsholder, som med lige dele alvor og underspillet humor gang på gang leverer spændende og fængslende foredrag.

Han kan både underholde og undervise og med et udgangspunkt, der handler om det enkelte menneskes liv og de muligheder, som opstår, når du når til en erkendelse af egne styrker og svagheder, er du sikret en aften, der vil gøre dig klogere.

Mikael Kamber er uddannet journalist og er udover sin rolle som nyhedsvært også kendt for at være en succesrig forfatter. Han kan styre en diskussion og vil altid bidrage med frugtbare indspark med henblik på at optimere muligheden for en udbytterig aften.

Book Mikael Kamber allerede i dag

Hvis der er et ønske om at booke Mikael Kamber til et foredrag, kan det ske via kontaktformularen til højre. Du kan også ringe til os og forhøre dig om muligheden for at booke Mikael Kamber som vært eller konferencier. Få en pris på Mikael Kamber i dag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Mikael Kamber

Om foredraget:

Hvad er styrker? Hvordan finder du dine egne? Og andres? Hvordan udnytter du dem bedst til at få mest muligt ud af dagen? Mikael Kamber hjælper dig til at fokusere på dine gode sider og ikke hænge dig for meget i de negative. Mikael Kamber er i gang med at skrive en bog om at nå til succes på bedst muligt måde, så foredraget vil også blive baseret på en del dokumenteret forskning.

Mikael Kamber tager publikum med i både diskussioner, øvelser og konkrete eksempler, så alle tilhørere skal sidde ved borde, så der kan blive delt materialer ud m.m.

Varighed: 3 timer (inkl. 30 minutters pause) og opefter – kan også arrangeres som forlængelse af foredraget ”Vi er bedst, når vi er glade”.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikael Kamber

Om foredraget:

I 2013 udkom Mikael Kambers første bog ”Vi er bedst, når vi er glade”. Dette foredrag tager udgangspunkt i samme tema – glæde – og hvilken forskel det gør på arbejdet og i det private. Mikael Kamber kobler glæden med effektivitet, kreativitet og succes og giver jer desuden indblik i den nyeste forskning på området. Få værktøjer og tips til at få mest mulig arbejdsglæde og dele den med andre uanset om det er derhjemme, på jobbet eller andet.

Varighed: 45 min. – 3 timer

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikael Kamber

Om foredraget:

– et foredrag for alle, der ønsker en metode til at skrue op for glæden, både på arbejdet og derhjemme

Vær forberedt på en indsprøjtning med inspiration, humor og viden, når Mikael Kamber fortæller, hvor meget glæden betyder for vores liv: Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative og mindre syge, vi lever endda længere.

Foredraget bygger på den banebrydende viden, som hjerneforskningen og forskningen i positiv psykologi har bragt frem i de senere år.

Du får blandt andet indblik i:

Foredraget tager udgangspunkt i Mikael Kambers bestseller ”Vi er bedst, når vi er glade” og hans seneste bog ”STÆRKERE”. Du har mulighed for at købe et signeret eksemplar af bøgerne efter foredraget.

Mikael Kamber (f. 1967) er journalist og nyhedsvært på TV2. Han er desuden forfatter og holder foredrag og kurser om arbejdsglæde, ledelse og positiv psykologi. Han har skrevet bøgerne ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade” og har taget uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP) i USA. Mikael Kamber har en fortid som topleder, både som adm. direktør og chefredaktør for JydskeVestkysten og mediedirektør i DR.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Mikael Kamber

Foredragsholdere i samme kategori som Mikael Kamber