Dan Andersen

Komiker | Stand-up | Guitarshow | Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Dan Andersen

Dan Andersen er stand-up komiker og nu aktuel med foredraget "Syg med stand-up"

Dan Andersen har over 20 års erfaring indenfor stand-up, og det at stå på en scene. Dan har prøvet at optræde for en lang række forskellige publikumer – alt fra 2 paller i en ørkenbase i Afghanistan til Royal Arena.

Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd! Dan Andersen er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af, selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.

Dan Andersen fortæller i sit nye foredrag “Syg med stand-up” bagsiden af medaljen, når man med angst og depression skal passe stand-up karrieren.

Book Dan Andersen allerede i dag

Ring til os og få en pris på Dan Andersen. Benyt også gerne kontaktformularen, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Dan Andersen

Om foredraget:

I dette foredrag fortæller Dan om sin turbulente tid med angst og depression, der i sidste ende fører til indlæggelse, samtidig med at skulle passe karrieren som komiker.

Dan tager os med helt tilbage til barndommen, hvor de første tegn på en psykisk ubalance melder sig.
Det bliver en næsten livslang rejse og søgen efter svar, der måske ikke findes. Hvor stammer angsten fra? Hænger det sammen med stand-uppen? Og er det nødvendigt at vide?

Det er en personlig historie om mislykkede og angstfyldte forhold og en svær depression. En jungle af psykologer, læger, diagnoser og tonsvis af piller og deres bivirkninger.
Hør hvordan han kom igennem det, og hvordan han lærte at leve med angsten.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Dan Andersen

Foredragsholdere i samme kategori som Dan Andersen