Andreas Bo

Komiker

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Andreas Bo

Som komikkens svar på en kamæleon kan du sikkert genkalde dig Andreas Bos helt fantastiske parodier på så store navne som Kim Larsen, Thomas Blachmann og Ole Henriksen. Andreas Bo fik sit folkelige gennembrud på TV, da han medvirkede i ”Live fra Bremen”, og siden har hans karriere bevæget sig med lysets hastighed.

Parodierende original

Efter at have medvirket i blot én sæson af ”Live fra Bremen” blev Andreas Bo i 2011 kåret til årets komiker ved Zulu Comedy Award. Hans talent er nemlig ganske unikt og med en evne til både kropsligt og verbalt at udtrykke sig på en helt ny facon, satte han nye standarder for komikkens ansigt i Danmark.

Andreas Bo er en gave til enhver lejlighed. Og det vil med sikkerhed vise sig, at du kommer til at stifte bekendtskab med et menneske, der nok har gummiansigt, men aldrig gummiarm. Hans evne til konstant at forny sig og et overbevisende talent for at indgå i et frugtbart samarbejde med både publikum og medvirkende gør ham til et oplagt valg, hvad enten du ønsker at booke Andreas Bo som konferencier eller til et stand-up show.

Book Andreas Bo allerede i dag

Du kan benytte kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke Andreas Bo som konferencier eller nyde godt af hans one-man show. Kontakt os i dag og få en pris på Andreas Bo.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Andreas Bo