Pernille Højmark

Hør om et langt og spændende liv

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Pernille Højmark

Pernille Højmark er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater og har i en lang årrække medvirket i flere publikumssucceser. Du kender hende blandt andet fra TAXA, Krøniken og Bryggeren. Dertil har hun haft et utal af både større og mindre roller i flere danske film, hvor hun altid leverer en forrygende præstation.

Sanger, skuespiller og nærværende historiefortæller

Pernille Højmark har været en del af den danske underholdningsbranche i mange år, og med udgangspunkt i de erfaringer hun har gjort sig gennem et langt og spændende liv, tager hun fat på mange forskellige emner, når hun inviterer jer indenfor i sit liv. Med humor, nærvær og en sang eller to vil Pernille Højmark gå i clinch med tabubelagte emner og give sine tilhørere et unikt og sjældent indblik i sit liv.

Som skuespiller, sanger og ikke mindst en fantastisk entertainer kan du glæde dig til at opleve Pernille Højmark på slap linje, når hun med sin ligefremme folkelighed og nærværende persona har en udsøgt evne til at gå i dialog med alle mennesker i en altid fyldt sal.

Book Pernille Højmark allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil booke Pernille Højmark som foredragsholder eller konferencier til en event. Du kan også ringe til os og få en pris på Pernille Højmark.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Pernille Højmark