Brian Lykke

Humor med glimt i øjet

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Brian Lykke

Brian Lykke har haft fingrene i mange spændende og ikke mindst vanvittigt morsomme projekter. Han er en af de bærende kræfter bag “Live fra Bremen” og ikke mindst “Krysters Kartel”, hvor Brian Lykke med vanlig elegance bevæger sig i feltet mellem absurditet og realisme og med et glimt i øjet parodierer danske arketyper.

Uforudsigelig og energisk

Brian Lykkes talent fornægter sig ikke, og hans evner rækker til alt fra live-tv, over teater og radio til at give den som Onkel Reje på Danmarks Radios børnekanal Ramasjang. Med en spændvidde af ganske usete dimensioner kan Brian Lykke forene det konforme med det progressive og på den vis underspillet udstille de karaktertræk, som i høj grad gælder alle danskere.

Brian Lykke kan opleves både som stand-up komiker og som konferencier, hvor han med en mesters disciplin og et øje for detaljen formår at indgå i et superbt samarbejde med både publikum og medvirkende. Her er intet overladt til tilfældighederne, og når Brian Lykke ifører sig sit drilske smil, er han klar til rollen som konferencier.

Book Brian allerede i dag

Benyt kontaktformularen til højre på siden, hvis du gerne vil opleve Brian Lykke enten som konferencier eller med et stand-up show, hvor de genkendelige vittigheder står i kø. Ring til os i dag og få en pris på Brian.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Brian Lykke