Anders Lund Madsen

Foredragsholder

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Anders Lund Madsen

Anders Lund Madsen er om nogen en vellidt, humoristisk og underholdende mediepersonlighed. Han er mest kendt for sin medvirken i Zirkus Nemo, hvor han giver cirkus en ny betydning, og De Sorte Spejdere, hvor han sammen med Anders Breinholt udfoldede finurlig satire til de mange, dedikerede radiolyttere.

Mester i formidlingens kunst

Anders Lund Madsen er uddannet journalist. Og det er måske derfor ikke tilfældigt, at han de sidste mange år har været en af de absolut mest eftertragtede foredragsholdere i Danmark. Hans særlige evne til at formidle de mest komplicerede emner på en humoristisk og underholdende måde, så alle kan forstå det, er blandt andet det, der gør ham til en unik foredragsholder.

Vidste du eksempelvis, at Anders Lund Madsen engang har holdt vejret i 3.02.38 minutter? Eller at Leonard Cohen har lovet ham en middagsaftale med sin datter, der tidligere har bestyret en telefonsex-hotline i Los Angeles? Med Anders Lund Madsen får du ander(s)ledes underholdning, hvor selv de mindste paradokser og små finurligheder gør et stort indtryk. Han har tidligere underholdt om emner som autoophug, bundlakeringer og kommunal børnepasning.

Book Anders Lund Madsen allerede i dag

Du kan ringe og få en pris på Anders Lund Madsen, hvis du ønsker et både oplysende og underholdende foredrag. Benyt også gerne kontaktformularen til højre, så ringer vi til dig.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Anders Lund Madsen

Om foredraget:

Kommunikation fungerer kun, hvis en eller anden åbner munden og bryder isen, og det gør altid ondt at være den første, men i det lange løb vinder man altid, hvis man siger noget.

Noget så opsigtsvækkende som et alvorligt foredrag af Anders Lund Madsen, der ellers har gjort en karriere ud af ikke at tage tilværelsen alt for seriøst. Men nu er han 52 år gammel og 26 år i så godt som alle afkroge af det danske mediebillede har lært ham en forholdsvis unik tilgang til sin omverden, som han nu er klar til at fortælle om.
Som en af de eneste danske mediemennesker er Anders Lund Madsen kendt for at kunne skifte fra at være sjov til at være alvorlig uden at miste troværdigheden nogen af stederne. Dette kræver en ret enestående evne til at se folk i øjnene og kommunikere med dem på en måde, så de ikke er i tvivl om, hvad der foregår. Dette er selvfølgelig mægtig effektivt, når man skal interviewe døende mennesker på et hospice eller skizofrene på en lukket afdeling, men det er mindst ligeså vigtigt, når man taler med en popstjerne eller en statsminister. Og hemmeligheden er tilstedeværelse og ærlighed og mangel på frygt for at kvaje sig.
Hvis man kan dét, så kan man tale med alle om alting, og hvis man kan det, så har man virkelig ikke noget at frygte, hverken på jobbet eller i privatlivet.
Følgelig er dette foredrag henvendt til virksomheder, grupper og enkeltpersoner, der af forskellige årsager har behov for inspiration til at optimere kommunikationen. Der vil være masser af gode eksempler og også praktiske øvelser, og selv om det er alvorligt, vil der også være masser af latter. Det skal jo helst ikke blive kedeligt at blive klogere.

Varighed: 1 time

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Anders Lund Madsen

Anders taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Anders Lund Madsen