Geo

Med døden tæt inde på livet

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Geo

Den kompromisløse aalborgenser Christian Geo Heltboe er et kendt ansigt for mange danskere. Geo er fuldstændig ærlig og fører sit publikum ind i en verden, som skifter mellem at være surrealistisk og helt nede på jorden. Der er ikke nogle regler, og publikum er garanteret en god historie og et godt grin til hans foredrag. Livet tager ofte nogle spøjse drejninger – noget, Geo også berører i sine foredrag. Personligt har aalborgenseren gennemgået et kræftforløb, som han i dag taler åbent om, og som han blandt andet har baseret showet “Kemo og Comedy” på.

En utilpasset, ærlig komiker og foredragsholder

Geo er ikke bange for at klæde sig af og at gå på scenen helt uden filter. På mange måder formår han alligevel at fange essensen af, hvad der er vigtigt i livet. Det er blandt andet det, der gør, at så mange danskere kan identificere sig med hans fortællinger, når de hører hans foredrag.

Han blev især kendt for at deltage i programmerne “Zulu Kvægræs” og “Hvor fanden er Herning?”, hvor hans ansigt – og krop – blev genkendeligt for alle. Mange ville måske karakterisere Geo som den utilpassede komiker, som altid forsøger at passe ind, men som aldrig gør det. Men måden han håndterer livet og komikken på, gør hans foredrag til en særlig vare, som ikke kan efterlignes.

Book Geo allerede i dag

Vær ikke bange for at booke Geo som foredragsholder eller stand-up’per og. Ring til os eller brug formularen til højre og få en pris på et foredrag eller et show med Geo og kom tættere på en mand i entertainment-branchen, der har haft døden tæt ind på livet.

Book Geo og bliv underholdt med tragikomiske anekdoter og morbide historier, som kun Geo kan fortælle dem.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Geo

Om foredraget:

Komikeren Geo, har slået pjaltene sammen med Simon Troelsgaard, som var guitarist i rockbandet Dúné. Det er comedy-musik for fuld udblæsning, hvor Geo og Simon tager tykt pis på stand-up og musikbranchen. Geo og Simon laver også målrettet stand-up materiale og en “firmasang” skrevet over informationer om firmaets historik og ansatte, hvilket giver en utrolig sjov og intim stemning. Dette show er perfekt til jeres firmafest.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Geo

Om foredraget:

Baseret på bogen af samme navn, er Geo aktuel med et foredrag om det at være kræftpatient. Få en inspirerende, nærværende og tankevækkende fortælling om, hvordan det er at skulle håndtere et sygdomsforløb af så alvorlig karakter samtidig med, at man skal holde fast i sig selv og sin rolle om familiemand og komiker. Geo målretter foredraget til det enkelte publikum og skruer ned for tempoet til forskel fra hans comedyshows.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Geo

Foredragsholdere i samme kategori som Geo