Claus Meyer

Nordisk madkunstner

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Claus Meyer

Claus Meyer har bragt megen god mad og nye spisevaner til Danmark. Claus Meyer er måske mest kendt for sine madprogrammer, hvor han deler ud af opskrifter og introduktioner til nye produkter og smagssammensætninger. Han har inspireret den danske gastro-verden til at søge mod nye højder, og selv har han opnået et samarbejde med den Michelin-stjernede restaurant NOMA. Desuden har Meyer grundlagt flere mad- og spisehuse rundt omkring i landet, der også er blevet opkaldt efter ham.

Mad, mad og Meyer-mad

Claus Meyer har særligt været foregangsmand inden for “Det Nordiske Køkken”, som blandt andet fokuserer på “raw”-produkter, brugen af friske, skandinaviske grøntsager og godt bagværk. Meyer har udgivet et væld af madbøger og har siden også deltaget i originale TV-programserier.

Mad bag Tremmer satte Meyer i fokus på en alternativ måde ved at engagere kriminelle i fængslet og samarbejdede over madkunsten. Man kan blive utroligt inspireret af Meyers madprogrammer, fordi han har en anden tilgang til madkunsten i et dansk perspektiv. Gastronomi ifølge Meyer er skåret helt ind til benet – kun de bedste madvarer anvendes for at få det bedste produkt.

Book Claus Meyer allerede i dag

Book Claus Meyer til et foredrag og kom bagom den succesrige iværksætter og nordiske kok, der er kendt for krydderier, godt bagværk og lækker mad. Han kan bookes via vores kontaktformular i højre side. Du kan også ringe ind og få en pris på Claus Meyer.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Claus Meyer

Om foredraget:

Betyder det noget for vores sundhed, at vi nyder vores mad? Hvorfor bliver vi federe og federe? Er det den mad, vi spiser, der gør os overvægtige? Hvad er hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt?

Claus Meyer udfordrer den vanetænkning, der knytter sig til begreberne sundhed og livskvalitet og inspirerer folk til at leve sundere uden at sætte sanseligheden over styr. Foredraget er krydret med humoristiske tilbageblik med fortællinger om fremmede kulturers madlavningsprincipper og stenhårde kendsgerninger, og om hvordan man laver velsmagende mad uden fedt. Tilhørerne får konkret og spontant styrket deres muligheder for flere succesoplevelser i køkkenet.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Claus Meyer

Om foredraget:

I dette foredrag trækker Claus Meyer en linje fra sin barndom på Lolland, gennem det skelsættende ophold som ung mand i huset i Frankrig og frem til sit liv i dag som madentreprenør og far til tre piger.

Claus Meyer hudfletter den danske madkultur og den fremherskende sundhedsopfattelse, og viser hvor lidt der skal til for, at vi får en smuk madkultur, vi kan være stolte af at videregive til vores børn. Undervejs giver han et bud på, hvordan vi får enderne til at mødes i køkkenet, når vi har travlt, og hvordan vi bygger bro mellem sundhed og sanselighed. Hør svaret på, om det er vigtigere at spise hummer og trøfler end kartofler og svin, samt hvorfor vi skal have et nyt nordisk køkken.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Claus Meyer

Om foredraget:

”Tiden er moden til at skabe et Nyt Nordisk Køkken, der i kraft af sin velsmag og egenart kan måle sig med de største køkkener i verden”. Sådan lyder de første linjer i de nordiske kokkes manifest for et Nyt Nordisk Køkken. Med afsæt i erfaringerne fra afviklingen af Det Nordiske Køkkensymposium (2004), etableringen og udviklingen af den2-stjernede Michelin restaurant Noma (sammen med Rene Redzepi), sit sæde i Nordisk Ministerråds styregruppe (Ny Nordisk Mad programmet) og sin omfattende rådgivningsvirksomhed redegør Claus Meyer for, hvordan samtlige af fødebranchens aktører kan spille en rolle i en vitaliseringsproces, der styrker mangfoldigheden, øger glæden og fremmer værdiskabelsen i samtlige led i kæden fra jord til bord.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Claus Meyer

Foredragsholdere i samme kategori som Claus Meyer