Søren Pilmark

Uforlignelig charme og musikalitet

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Søren Pilmark

Ørkenens farverige søn Søren Pilmark kan få selv de mest basale fortællinger til at sprudle af liv og energi. Med sin karakteristiske personlighed og sin fortælleevne mestrer han i sine foredrag at formidle sine budskaber i et miks af charme og professionalisme.

Lad dig blive ført om bag scenen og kameraet

Som en af de mest erfarne skuespillere på den danske TV-, teater- og filmscene formår Søren Pilmark at levere spændende fortællinger og anekdoter, der spænder over en bred kam af forskellige interessante emner.

I sine foredrag bevæger Søren Pilmark sig fra sin barndom til sit liv på skuespillerskolen, og så tager han sit publikum med bag om scenetæppet og ud i kulissen på Det Kongelige Teater. Han italesætter naturligvis også sin medvirken i flere Oscar-nominerende kortfilm og introducerer sit publikum til alt fra scenekunst og filminstruering til entertainment. Alt sammen er pakket ind i betagende og bevægende livsfortællinger, der rammer plet hos publikum.

Søren Pilmark kan det hele – og med sine fortællinger leverer han en både interessant og magisk aften – den vil efterlade dig med samme tro på, at du også kan, hvad du vil.

Book Søren Pilmark allerede i dag

Med Søren Pilmarks foredrag vil du opleve et vaskeægte fatamorgana af sprudlende livsenergi. Du kan booke ham som foredragsholder hos os, ligesom han kan bookes som toastmaster eller konferencier.

Ring til bookforedrag.dk og få en pris på et foredrag med Søren Pilmark eller benyt dig af formularen til højre for at booke.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Søren Pilmark

Om foredraget:

Eksklusivt musikalsk Q/A-foredrag med en af Danmarks største og mest respekterede skuespillere og entertainere, Søren Pilmark. Mød ham uden for scenen i et foredrag, der bevæger sig fra barndommen, skuespillerskolen, Det Kongelige Teater, Oscar-nominerede kortfilm og meget, meget mere.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Søren Pilmark

Søren taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Søren Pilmark