Line Baun Danielsen

Mange års TV-erfaring

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen debuterede på TV2-Nyhederne i 1988 og har været en toneangivende figur på de danske tv-skærme, hvor hun stilsikkert bevæger sig i et felt, der både tæller fiktion og aktualitet. Med et smil på læben og en energisk tilgang til livet har Line Baun Danielsen både bragt os sportsnyheder, fundet forsvundne personer i programmet “Sporløs” og været en pragtfuld vært i Go’ Morgen Danmark, hvor hun hurtigt blev seernes favorit.

Dygtig TV-vært med glimt i øjet

Line Baun Danielsen forener kraft med elegance og håndterer publikum med samme lethed. Udgangspunktet for Line Baun Danielsens foredrag er hendes mangeårige erfaring med TV-mediet og ikke mindst de fantastiske oplevelser, som det har bragt hende og os.

Både store og små kender Line Baun Danielsen, og hun formidler sit budskab på både sober og underholdende vis, hvad enten hun holder foredrag om Instagram-kulturens evige behov for High Performance eller fortæller om at være forelsket i Frankrig.

Book Line Baun Danielsen allerede i dag

Ring til bookforedrag.dk eller brug formularen til højre på siden, hvis du gerne vil have flere oplysninger om muligheden for at booke Line Baun Danielsen til et foredrag. Line Baun Danielsen er også et oplagt valg, hvis du søger en konferencier eller ordstyrer.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Line Baun Danielsen

Om foredraget:

Line Baun Danielsen har i mere end 20 år formidlet sport, nyheder, debat og underholdning til de danske TV-seere på TV2, TV3 og DR. Hun sad i ruden, da TV2 sendte sin allerførste Nyhedsudsendelse fra studiet i Odense den 1. oktober 1988. TV2 forandrede danskernes TV-verden for altid. Danskerne kom for alvor på fornavn med TV-værterne, og grænserne for hvad TV kan – og hvad folk stiller op til – er støt, men sikkert rykket år for år.

Hør om et vildt, sjovt, turbulent og udfordrende liv i en TV-branche i konstant udvikling. Et personligt foredrag med billeder, anekdoter og holdninger. Line kommer bl.a. ind på arbejdet på TV2 Sporten, Tour de France, OL, ”Mors Hammer”, ”Linen Ud”, ”Sporløs” og ”Go’ Morgen Danmark”.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Line Baun Danielsen

Om foredraget:

Tag på tur med Line Baun Danielsen til ”hendes” Frankrig, som har været en sand forelskelse, siden hun som 11-årig besøgte byernes by Paris for allerførste gang. Siden forelskede hun sig i en sær lille fyr med gyldent hår og en helt særlig evne til at tale med folk ”Le Petit Prince” – den lille prins.

Hun drømte om at gøre Frankrig til sit land nr. 2 … Men fransk-studierne på Københavns Universitet blev brat afbrudt, da hun blev headhuntet som sportsvært på TV2 i 1988. Her fortsatte hun en årrække sine franske ture i hælene på Tour de France feltet …

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Line Baun Danielsen

Om foredraget:

Hvordan sætter man sig selv op til at være på, performe og udstråle energi, når deadline trænger sig på eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større mængde?

De fleste mennesker skal dagligt performe på jobbet og i det private liv. Vi stiller krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv.

– Hvordan sætter man sig op til at præstere det bedste hver dag uden at falde om af stress? – Findes der en på-knap… En metode, der gør det nemmere at præstere – selv på en dårlig dag?

– Hvordan styrer man sin nervøsitet og bruger den konstruktivt?

– Hvordan kan man blive bedre til at planlægge sig til high performance.

Med udgangspunkt i sin lange karriere i TV-branchen (og 15 år som ishockeyspiller med 33 landskampe) videregiver Line Baun Danielsen sine personlige erfaringer med high performance i et stressfelt med hyppige deadlines, store TV-events, følsomme TV-programmer, og kontant afregning med seermålinger og TV-anmeldere.

Foredraget tager også tilhørerne med bag kameraet helt op til deadline og beskriver f.eks., hvordan stemningen var 10 sekunder før Det kongelige bryllup, Operaåbningen og andre store medieevents.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Line Baun Danielsen

Foredragsholdere i samme kategori som Line Baun Danielsen