Positiv med Parkinson

Ole Lystrup Iversen

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Positiv med Parkinson

Kom, lyt, oplev … og ikke mindst absorber hvordan Ole Lystrup Iversen fortæller om sin tilgang til livet med Parkinson. Du vil få en aften hvor det at være positiv og det at vælge sin tilgang og perspektiv til livets udfordringer virkelig sættes i relief. Ole Lystrup Iversen

Vi er stolte af at invitere til foredrag med en person som er i stand til at drage positiv læring af hvad livet byder på, uanset hvad livet byder på.

For 7 år siden sagde en klog mand til mig på et lederkursus, ”Nogle gange får man en gave der er pakket grimt ind… Så handler det om at pakke gaven op og finde skønheden indeni..” dengang lød det meget sejt, hvad jeg ikke vidste dengang er, hvor livsforandrende det er at tænke sådan, totalt mindblowing. For 2 år siden fik jeg en sådan gave, nemlig parkinson, en gave jeg i dag ikke vil være foruden. Det efterlod mig dybest set med 2 muligheder. Enten at gå ned på det eller at vokse som menneske – jeg valgte det sidste.

Så hvis du har lyst så kom og hør en meget personlig fortælling om livet med en alvorlig kronisk sygdom, med plads til eftertænksomhed, shining eyes, latter og livsglæde.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Positiv med Parkinson

Om foredraget:

Kom, lyt, oplev … og ikke mindst absorber hvordan Ole Lystrup Iversen fortæller om sin tilgang til livet med Parkinson. Du vil få en aften hvor det at være positiv og det at vælge sin tilgang og perspektiv til livets udfordringer virkelig sættes i relief.

Kom til foredrag med en person som er i stand til at drage positiv læring af hvad livet byder på – uanset hvad livet byder på.

“For 7 år siden sagde en klog mand til mig på et lederkursus, “Nogle gange får man en gave der er pakket grimt ind… Så handler det om at pakke gaven op og finde skønheden indeni..” dengang lød det meget sejt, hvad jeg ikke vidste dengang er, hvor livsforandrende det er at tænke sådan, totalt mindblowing. For 2 år siden fik jeg en sådan gave, nemlig Parkinson, en gave jeg i dag ikke vil være foruden. Det efterlod mig dybest set med 2 muligheder. Enten at gå ned på det eller at vokse som menneske – jeg valgte det sidste.”

Så hvis du har lyst så kom og hør en meget personlig fortælling om livet med en alvorlig kronisk sygdom, med plads til eftertænksomhed, shining eyes, latter og livsglæde.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Positiv med Parkinson

Foredragsholdere i samme kategori som Positiv med Parkinson