Peter Schrøder

Foredrag

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Peter Schrøder

Er det sandt, at Peter Schrøder har medvirket i en ballet? Er han blevet hædret med en gymnastikopvisning i Rio? Har han deltaget i en jamsession sammen med Woody Allen i New York? Har han været med Dronningen i Tokyo? Og er han ophavsmanden til et nybygget og avanceret teater til en værdi af 180 millioner?

Hør hvad der er op og ned når Peter Schrøder beretter om en alsidig, festlig og farverig karriere på snart 50 år indenfor stort set alle eksisterende genrer. Der er næsten ikke den genre han ikke har været i berøring med: Skuespiller på teatre, revyer og film. Instruktør af operaer, skuespil, revyer og film, underviser på Teaterskolen og Operaakademiet, Teaterdirektør, Kunstnerisk Chef og meget, meget mere.

Peter Schrøder beretter om kunstneriske højdepunkter i karrieren og krydrer det med muntre oplevelser, som uvægerligt har fulgt med mødet med så mange spændende personligheder. Samtidig løfter han sløret for, hvorfor han nu atter, i en alder af 75, søger nye græsgange.

Du er velkommen til at kontakte os på
tlf. 70 261 262 for priser og ledighed.

Foredraget lægger vægt på at belyse en særdeles alsidig karriere med de mere kendte figurer som “Det fandeme uhyggeligt” og diverse TV satirer, samt de måske mindre kendte, men bestemt ikke mindre interessante tiltag. Alt sammen holdt i en underholdende og causerende form.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredragsholdere i samme kategori som Peter Schrøder