Søren Dahl

Værten fra Café Hack

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Søren Dahl

Søren Dahl er primært kendt for rollen som programvært på radioprogrammet Café Hack og kan både underholde, spille musik og holde tungen lige i munden på samme tid. Den erfarne herre formår på bedste vis at underholde et hvilket som helst publikum med et målrettet og tilpasset foredrag eller show.

Radiovært som foredragsholder

Søren Dahl har stor erfaring med at fastholde interessen hos det publikum, han optræder for. Som programvært på radioprogrammet Café Hack har han dermed også erfaring med at levere, at være på og at holde den røde tråd. Dahl fungerer som foredragsholder, entertainer og vært og kan være med til at strukturere et event eller en debat med et smil på læben.

Som tidligere musikalsk medlem af De Nattergale og med en uddannelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium er han utrolig scenevant, og man kan trygt overlade underholdningen til Søren Dahl og være sikker på at få en god aften.

Book Søren Dahl allerede i dag

Book Søren Dahl som vært, moderator og konferencier eller som foredragsholder med et målrettet, specifikt publikum i sinde.

Ring til os og få en pris på et foredrag med Søren Dahl og book ham allerede i dag. Du kan også tage kontakt til os via formularen til højre.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Søren Dahl

Om foredraget:

Søren Dahl er klar med et foredrag om livsglæde og ikke mindst om livskvalitet. Livsglæde bliver der mere af, jo mere vi bruger af den. Mød den kendte vært fra det populære DR-program ”Café Hack.”

Søren Dahl vil blandt andet tale om sit liv, sin opdragelse og baggrund, om sin barndoms lykkelige land, om livsglæde og ikke mindst om livskvalitet. Men han spiller også musik fra en lang karriere, der har budt på samarbejde med Finn Nørbygård, Jacob Haugaard, De Nattergale og masser af opgaver inden for TV, film, showbiz og teater.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Søren Dahl

Om foredraget:

Søren Dahl tager det relevante spørgsmål om arbejdsglæde op! For næsten alle er jo tvunget til at gå på arbejde – men ingen siger, at det skal være kedeligt. Søren Dahl er som underholdende radiovært vant til at skulle få smilet frem hos lytterne. Efter mere end 10 år på ”Café Hack” er Søren en sand humørpille og uden tvivl en ekspert i at underholde. Han kender vigtigheden af at have humøret med sig, og det kan du nu nyde godt af, hvis du booker Søren Dahl til at holde foredrag i din virksomhed.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Søren Dahl

Søren taler også om

Foredragsholdere i samme kategori som Søren Dahl