Anders Blichfeldt

Historiefortæller med guitar

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt har i mange år fungeret som forsanger og guitarist for bandet Big Fat Snake, hvor han har brilleret med sange som “Bonsoir Madame” og “No Place Like In Heaven”. Forsangeren fra det landskendte band er en fantastisk entertainer, der giver en interessant vinkel på musikbranchen, og hvad den indeholder på godt og ondt.

En historiefortæller med guitar

Anders Blichfeldt mestrer de musikalske settings på formidabel vis, og selv når han optræder til intime koncerter og foredrag, tager han udelukkende sin følgesvend, guitaren, med for at fortælle en historie med en stemme og en særlig lyd. Med Anders Blichfeldt kommer du tæt på en virkelighed, som de færreste oplever. En hverdag som musiker har sine fordele og ulemper – friheder og begrænsninger -, og som enhver fan eller bekendt af Big Fat Snake ved, er det vigtigt at sætte ord på sine følelser.

Anders Blichfeldt er en sympatisk mand, der tager publikummet med “backstage” og gerne fortæller om sine oplevelser som musiker og de begivenheder, som ellers ligger til grund for bandets populære sange.

Book Anders Blichfeldt allerede i dag

Ring til os eller benyt dig af forespørgselsskemaet i højre side og få en pris på et musikalsk foredrag med Anders Blichfeldt. Book Anders Blichfeldt til koncerter eller foredrag.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Anders Blichfeldt

Om foredraget:

Anders tager os med ind i ”tonernes verden” på en musikalsk rejse, med udgangspunkt i de begivenheder, der har formet hans tilværelse. Vi kommer med ind i komponistens værksted, hører om succes og fiasko, glæder og sorger, kærlighed, og venskaber. Ærligt og humoristisk fortalt.

Vi hører naturligvis også Anders synge en masse sange. Som publikum, får vi historien bag de mange kendte sange, og vi indvies i en verden, som vi ellers kun kender gennem medierne. Og medierne fortæller IKKE altid sandheden! Få et kig ind i sangskriverens værksted på en aften, der også handler om livets og musikkens mere alvorlige sider, og de vendepunkter, der på et tidspunkt kommer i alle menneskers liv.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Anders Blichfeldt

Foredragsholdere i samme kategori som Anders Blichfeldt