Annette Heick

En verden af musik

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Annette Heick

Annette Heick er en evig klassiker på den danske musikscene, og hun har i mange år været aktiv med udgivelser af nye hits, der pakkes ind i et smukt ydre. Annette Heick har et smittende smil og en persona, der appellerer til de fleste, og det er blandt andet derfor, at hun også brillerer på musicalscenen, der indkapsler livets følelser og udtrykker dem i sang og skuespil

Musikbranchen ind med modermælken

Annette Heick og den resterende Heick-familie er nogle garvede ræve på den danske Melodi Grand Prix-scene. Særligt Annette Heick har appelleret til det yngre publikum ved blandt andet at optræde som vært på forskellige programmer og selv deltage i Vild Med Dans.

Annette Heick har spillet på mange danske scener og ved, hvad der skal til for at ruske godt op i en fest.

Som datter af Keld og Hilda Heick har Annette Heick allerede med modermælken smagt lidt på, hvad det vil sige at have et arbejde inden for entertainment i en branche, der er utilgivelig og utilregnelig. Annette Heick tager det meste med oprejst pande, et smukt smil og gerne et velspillende band bag sig.

Book Annette Heick allerede i dag

Brug formularen i højre side eller ring til www.bookforedrag.dk og få en pris på et foredrag med Annette Heick. Book Annette Heick til et foredrag, der kan give indsigt i, hvordan det er at vokse op i en verden fuld af musik, og hvad det kræver.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Annette Heick

Om foredraget:

Alle laver fejl og dumheder. Men det vigtigste er, at man kan se tilbage på dem med et smil. Annette Heick tager et tilbageblik, for som hun selv beskriver det ”Komik er lig med tragedie ganget med tid”. Oplev et personligt foredrag med Annette Heick og at se det positive i de situationer, der ellers kan virke triste.

Varighed: 2 x 45 minutter.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Annette Heick

Foredragsholdere i samme kategori som Annette Heick