Jan Gintberg

Peptalk med mod og humor

Forespørg på foredrag  Eller ring på +45 70 261 262


Om Jan Gintberg

Jan Gintberg er dansk komiks grand old man. Med sin højtråbende og samfundsrevsende facon leverer han stand-up og foredrag i spændingsfeltet mellem alvor og sjov. Talegaverne rækker vidt og bredt, og med en overraskende energi på scenen efterlader han publikum både underholdt og eftertænksomme. Som TV- og radiovært, skuespiller og stand-upkomiker har han mere end 25 års erfaring i branchen. Den bruger han til at forvandle trivielle hverdagsudfordringer til morsomme anekdoter.

Et krydderimix af galskab, humor og selvironi

Hans forfriskende galskab og selvironi smitter og giver en uhøjtidelig, loose stemning til følge. Forbered dig på et arrangement, hvor primært dine lattermuskler bliver tæsket igennem af en af de prominente værter bag det populære satireprogram ’Tæskeholdet’.

Jan Gintberg er en eminent formidler, der med satiriske refleksioner underholder med og fortæller om oplevelser fra sit eget liv. I foredraget er en indbygget peptalk, som med mod og humor er et opråb til at give livet et ekstra drys med krydderiblandingen.

Book Jan Gintberg allerede i dag

Book dit næste show eller foredrag med Jan Gintberg. Du er garanteret overraskelser og satire fra øverste hylde, og han kan også bookes som vært og konferencier. Ring til bookforedrag.dk og få en pris på et show eller foredrag med Jan Gintberg. Du kan også benytte dig af kontaktformularen i højre side.

Start her

  • Vælg foredragsholdere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Foredrag af Jan Gintberg

Om foredraget:

Også foredrag kom for et par år siden med på Jans portefølje. “DET ER JO BARE ORD! MEN SÅDAN KAN DU BARE BLIVE VED MED AT MOTIVERE ANDRE!” er en kreativ peptalk med Jan Gintberg, hvor man kunne opleve satirikeren, komikeren, TV-og radioværten i et forrygende brainstorm-foredrag om idéudvikling under konstant pres og motivation for kreativitet! Med visuelle eksempler og stærkt underholdende erfaringer fra sine mange produktioner gav Gintberg kompetente bud på, hvad der skal til for at møde op på arbejde hver dag og vedblivende tro på, at man kan komme op med nye ideer!

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ring direkte til os på +45 70 261 262, eller benyt kontaktformularen til her på siden, hvis du gerne vil booke et foredrag med Jan Gintberg

Foredragsholdere i samme kategori som Jan Gintberg