Idéudvikling

Du finder på denne side foredragsholdere under emnet Idéudvikling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde formularen på denne side.

Se alle Idéudvikling   Eller ring direkte til os på +45 70 261 262


Få et gratis og uforpligtende tilbud allerede på mandag.

  • Vi ønsker et foredrag om

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige emne?
Ring direkte til os på +45 70 261 262

Nogle gange skal man have inputs udefra for at se de gode idéer. Hvordan fornyer vi os? Hvad virker bedst til vores kunder? Til disse spørgsmål er svaret klart: foredrag om idéudvikling! Med en dygtig, erfaren og professionel foredragsholder kan virksomheden, firmaet eller projektet få et friskt pust. Det vil uden tvivl gavne alle ansatte eller tilhørere med lidt nye øjne på sagen. Ikke blot til at finde på de nye tiltag, men også til at videreudvikle de eksisterende. Få gå-på-mod, inspiration og ikke mindst en masse konkrete tips, tricks og råd til at holde idéstrømmen ved lige. En dygtig foredragsholder med baggrund i måske entreprenørship, projektledelse eller lignende, er det et fantastisk grundlag for jer til at finde nye idéer sammen. Foredrag om idéudvikling er perfekt til kick off-arrangementet, firmaarrangementet, kursusdagen eller andre slags events i virksomheder. Publikum er sikret at få en masse tanker og råd med hjem, der både kan bruges til det nuværende projekt, men også fremover og i andre situationer. Ingen bliver efterladt umotiveret eller idéløs, for vore foredragsholdere er eminente til at fange og engagere samtlige publikummer uanset alder, køn og baggrund. Det skal selvfølgelig ikke kun være alvorligt det hele, for samtidig med et effektivt foredrag proppet med tricks, så er der også tid til humør og glimt i øjet. Sådan sikres dit firma eller dit publikum et helstøbt foredrag om idéudvikling.

Klik på en foredragsholder for at læse mere om deres foredrag, sende en forespørgsel og få en pris på netop den type arrangement, som du ønsker.